Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou impulsa un taller de sensibilització per a famílies sobre els residus a les platges

La campanya 'Mantén Salou Net' dona a conèixer les problemàtiques que ocasiona deixar residus a la platja

La regidoria de Medi Ambient realitza aquest dilluns un taller on es donarà a conèixer les problemàtiques de deixar residus a la platja La regidoria de Medi Ambient realitza aquest dilluns un taller on es donarà a conèixer les problemàtiques de deixar residus a la platja CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 10:18

La regidoria de Medi Ambient realitza aquest dilluns 6 d’agost un taller on es dona a conèixer les problemàtiques de deixar residus a la platja, a més de reforçar la importància del reciclatge.

Des de Setmana Santa, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou està duent a terme la campanya 'Mantén Salou Net'. Es tracta d’una campanya de civisme que té per objectiu sensibilitzar la població de Salou i visitants de la necessitat d’actuar amb civisme i convivència.

Una de les accions d’aquesta campanya és la de tallers a la platja, com el que es realitza aquest dilluns, 10:30 a 18:30 hores, a la platja de Llevant, a l’alçada del C/de Mar. Durant aquest taller, destinat a famílies amb infants, es donarà a conèixer les problemàtiques de deixar residus a la platja, el temps que tarden en degradar-se o conceptes com les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar).

La regidora de Medi Ambient de Salou, Julia Gómez, ha explicat que “l’objectiu d’aquest taller és apropar a les famílies a la necessària acció de la reutilització i el reciclatge d’una manera molt dinàmica que, a través del joc, facilita molt l’aprenentatge des de ben petits”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: