Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra millora una de les passeres de fusta dels Muntanyans

L'actuació forma part del projecte de recuperació paisatgística d'aquest Espai d'Interès Natural / També s'està protegint els hàbitats dunars i les zones de nidificació i cria de del corriol camanegre

La passera de fusta que s’ha millorat es troba perpendicular a la línia de costa, a l’alçada del càmping Relax-Sol La passera de fusta que s’ha millorat es troba perpendicular a la línia de costa, a l’alçada del càmping Relax-Sol AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Juliol 2018 17:43

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme recentment la millora d’una passera de fusta de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans dins del projecte de recuperació paisatgística dels Muntanyans, subvencionat per la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquesta actuació ha tingut un cost de 22.000 €.

Concretament, la passera de fusta que s’ha millorat es troba perpendicular a la línia de costa, a l’alçada del càmping Relax-Sol. S’han fet treballs de subministrament i instal·lació de 135 metres lineals de noves travesses de fusta tractada a l’Espai d’Interès Natural (EIN) dels Muntanyans i reforç de l’estructura existent d’ancoratge. Cal recordar que les passeres entre càmpings i platja que travessen l’espai natural van ser de les primeres infraestructures per canalitzar les persones que es van instal·lar en l’espai natural.

Altres actuacions que es duen a terme en aquests moments, dins del projecte de recuperació paisatgística dels Muntanyans són els treballs per augmentar la protecció dels hàbitats dunars i les zones de nidificació i cria del corriol camanegre (amb tancaments dunars de pals i cordes), l’extracció d’espècies invasores i el seguiment i gestió de la població nidificant de corriol camanegre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: