Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell revalida l’adaptació de les seves platges a les ISO mediambiental i de qualitat

Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs renoven la norma ISO 2015 que actualitza el sistema de gestió integrat

Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs han renovat les normes de gestió ambiental i de qualitat Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs han renovat les normes de gestió ambiental i de qualitat CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Juliol 2018 12:42

Els passats 12 i 13 de juny les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs van rebre la visita dels auditors de la certificadora TüvRheinland i d’Eurogesmed per a la renovació i adaptació a la nova norma de la ISO 14001: 2015 (mediambiental) i de la ISO 9001:2015 (qualitat). L’àmbit de la certificació validada correspon a: 'Gestió dels serveis i de les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs'.

Cal recordar que l’any 2012, l'Ajuntament del Vendrell va començar a implantar el sistema de gestió ambiental a les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs conforme als requisits de la norma UNE-EN ISO 14001:2004 i la de qualitat UNE-EN ISO 9001:2008.

La renovació de la norma ISO 2015 actualitza el sistema de gestió integrat que té, entre altres objectius, el de contribuir al desenvolupament sostenible local, tal com es manifesta en la Política Ambiental i de Qualitat de les Platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, aprovada el passat mes de febrer pel ple de la Corporació Local.

Aquesta certificació implica la planificació i implantació d'una política ambiental i de qualitat que inclou un compromís de millora contínua i de prevenció, i també el compromís de complir la legislació i la reglamentació ambiental vigents.

 

 

Per a més informació sobre el sistema de gestió de les platges: http://www.elvendrell.net/platges/sistema-gestio-integrat-platges

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: