Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de La Bisbal instal·larà dotze llums solars a la Masieta i Santa Cristina

S’instal·laran a les illes de contenidors de recollida selectiva i a les cruïlles més transitades d’aquestes urbanitzacions

Imatge del fanal solar que hi ha a l’entrada de la urbanització Santa Cristina Imatge del fanal solar que hi ha a l’entrada de la urbanització Santa Cristina CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Juny 2018 19:32

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat la licitació d’un contracte per instal•lar i posar en funcionament punts de llum solar a les illes de contenidors de recollida selectiva i a les cruïlles més transitades de la Masieta i Santa Cristina.

L’any passat l’Ajuntament ja va instal·lar fanals solars a les parades d’autobús d’aquestes urbanitzacions que, com que no estan recepcionades, no compten amb el servei d’enllumenat públic. Ara, la Regidoria de Barris instal·larà punts de llum a Santa Cristina, a les illes de contenidors o cruïlles dels següents carrers: A la cruïlla del Baix Camp amb Montsià, al Vallès amb Bages, al Montsià, Barcelonès amb Urgell i Barcelonès amb Bages, i finalment al Segrià i les Garrigues, i Segrià i Vall d’Aran.

A la Masieta, també s’instal·laran a les illes de contenidors o cruïlles dels carrers: La Morera, a l’Avet, Figuera, Noguera, i finalment també al Noguera amb Olivera.

Aquesta és una de les demandes que van fer els veïns d’aquestes dues urbanitzacions durant els Pressupostos Participatius. Com que des de l’Ajuntament s’ha decidit fer una despesa més gran la que contemplaven els pressupostos participatius amb la finalitat de dotar d’enllumenat i, per tant, de més seguretat i comoditat als veïns de la Masieta i Santa Cristina, només una part de la despesa es farà amb l’import destinat als Pressupostos Participatius. La resta, serà assumida amb altres fons de l’Ajuntament.

El preu de sortida del concurs és de 18.150 euros (IVA inclòs) i s’instal•laran 12 punts de llum: 7 ubicats a Santa Cristina i 5 a la Masieta.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: