Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Connectaran el col·lector de les Argiles fins el riu Francolí, a Constantí

La construcció permetrà la futura connexió de la xarxa d’aigües pluvials

Les obres permetran la futura connexió de la xarxa d’aigües pluvials, al seu pas pel terme de Constantí Les obres permetran la futura connexió de la xarxa d’aigües pluvials, al seu pas pel terme de Constantí CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Mai 2018 12:27

La setmana passada es van iniciar les obres de connexió del col·lector d’aigües pluvials del sector de les Argiles fins el riu Francolí. La urbanització residencial, Les Argiles de Constantí, recull un volum massa important d’aigua per a poder-la connectar a la xarxa existent, i per aquest motiu, el projecte d’urbanització va contemplar la prolongació del col•lector d’aigües pluvials fora del sector, fins el riu Francolí.

La construcció d’aquest nou col·lector permetrà, a més, la futura connexió de la xarxa d’aigües pluvials del sector Ravassols.

Aquests obres, que executa l’Incàsol (Institut Català del Sòl), aniran des del carrer Centcelles fins el riu Francolí, al seu pas pel terme municipal de Constantí, amb una superfície d’àmbit d’actuació de 16.015,84 m2. El pressupost d’execució és de 1.450.172,0.

Publicitat