Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Voluntaris a Salou netegen l’entorn del bosc de l’Església de Sant Jordi i de Cala Font

La jornada de sensibilització s’emmarca en la campanya d’abast europeu ‘Let’s Clean Europe’

La jornada ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Granados, a més del regidor de Seguretat Ciutadana, David González; que han aplaudit la tasca dels voluntaris La jornada ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Granados, a més del regidor de Seguretat Ciutadana, David González; que han aplaudit la tasca dels voluntaris CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Mai 2018 12:28

Salou s’ha sumat per segon any consecutiu a la jornada de voluntariat mediambiental que s’ha impulsat amb la finalitat de conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Al llarg de dissabte al matí, un conjunt de voluntaris s’ha acostat a la zona del Cap Salou on han netejat el bosc que envolta l’església de Sant Jordi i l’espai de la Cala Font. Al final de la jornada s’han recollit prop de 39 quilos d’envasos, uns 40 quilos de vidre, 12 quilos de paper i cartó, 85 quilos de material de rebuig i 12 quilos de tèxtils. A més, d'un parell de metres cúblics de voluminosos. Aquests, s’han classificat i posteriorment s’han dipositat als contenidors de reciclatge.

La jornada ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Granados, a més del regidor de Seguretat Ciutadana, David González; els quals han aplaudit el conjunt de voluntaris que han passat el matí immersos en una tasca de millora de l’entorn.

Aquesta acció, que forma part de la setmana europea de la prevenció de residus, ha estat impulsada des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, conjuntament amb l’empresa concessionària de la recollida de residus Urbaser Sorigué.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: