Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

“Clean Up Europe” desemboca al Gaià

El projecte és una acció comuna a tota Europa amb l’objectiu de conscienciar sobre el manteniment i la neteja dels espais naturals

Imatge d'arxiu de la campanya "Clean Up Europe" al riu Gaià Imatge d'arxiu de la campanya "Clean Up Europe" al riu Gaià INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 10 Mai 2018 10:15

La campanya “Clean Up Europe” es celebra els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018 i com cada any, per aquestes dates, la proposta és fer neteges a indrets naturals. El projecte ens portarà a tres llocs molt aprop del riu Gaià, la desembocadura divendres, Vespella i Querol dissabte i la platja de Muntanyans diumenge, que encara que sigui una mica més lluny, encara és comarca del Baix Gaià.

“Clean Up Europe” és un projecte solidari i una acció europea que promou la conscienciació sobre la quantitat de residus que tirem de forma incontrolada en la naturalesa i promou accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment en els boscos, platges, marges de rius, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: