Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord per promoure l'educació ambiental a les escoles de l'Alt Camp

El Consell Comarcal de l'Alt Camp, la URV i un grup d'empreses renoven el conveni per a fer activitats de sensibilització i educació ambiental

Imatge d'arxiu d'una visita de l'escola Eugeni d'Ors de Valls a l'empresa CATOR (Catalana de Tractament d’Olis Residuals) d'Alcover Imatge d'arxiu d'una visita de l'escola Eugeni d'Ors de Valls a l'empresa CATOR (Catalana de Tractament d’Olis Residuals) d'Alcover CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 16:17

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, les empreses Europastry, SA; Kellogq Manufacturing España, SL; Valls Química, SA; SCA Hygiene Products, SL, i Gomà-Camps, SAU, i la Universitat Rovira i Virgili (projecte APQUA) han signat aquest divendres, 9 de febrer, a la seu del Consell Comarcal a Valls la pròrroga del conveni de col·laboració per promoure activitats d’educació ambiental a la comarca de l’Alt Camp.

L’objectiu d’aquesta col·laboració, iniciada l’any 2001, és portar a terme actuacions per la promoció d’activitats de sensibilització i d’educació ambiental, tant en un vessant tècnic i d'informació pública com d'educació escolar. La col·laboració amb les entitats i empreses implicades en el projecte és anual, amb la possibilitat que se n’hi adhereixin de noves, i s’acorden un seguit d’activitats que es portaran a terme durant aquell curs escolar als centres educatius.

Durant el curs 2016-2017, les activitats que s’ha dut a terme són el subministrament de material experimental a diversos centres educatius, i el seguiment, suport i formació de professorat per la utilització d’aquest material; la realització de tallers d’activitats experimentals a les aules i de dues visites d’escolars a la planta de SCA Hygiene Products, SL, a Puigpelat. S’han beneficiat de les activitats un total de 267 alumnes de 8 centres educatius de la comarca de l’Alt Camp.

Les activitats previstes

Per al curs escolar 2017-2018, les activitats previstes són les mateixes que les realitzades al curs anterior, però destinades a alumnes d’altres centres educatius de la comarca. Concretament, durant aquest curs es preveu que es beneficiïn de la col·laboració al voltant de 250 alumnes de 10 centres educatius de l'Alt Camp. Com a novetat, les activitats d’enguany es contemplaran dins del marc d’actuació de l’Alianca STEM.

L’Aliança STEM és una iniciativa de cooperació entre el sector educatiu, el sector d’universitats i recerca i el sector productiu que té per objectius generals estimular entre els escolars l’increment de vocacions i l’atracció de talent cap al sector STEM, fomentar l’excel·lència i la responsabilitat en l’ensenyament i la R+I, i la millora de la competitivitat del territori.

Publicitat