Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra atorga el servei de desbrossament de zones verdes a l'Onada

La Fundació Privada Onada s'encarregarà del bon estat de 51 espais corresponents a prop de 180.000 m2 de zona verda

Desbrossament de zones verdes a Torredembarra Desbrossament de zones verdes a Torredembarra CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Febrer 2018 12:04

La Junta de Govern Local de Torredembarra va aprovar el passart 17 de gener l’adjudicació del contracte del servei de desbrossament de zones verdes del municipi a la Fundació Privada Onada per un valor de 173.844 € (IVA exclòs), després que participessin en el procediment quatre empreses. Es tracta de la primera vegada que l’Ajuntament de Torredembarra adjudica un contracte reservat a centres especials de treball, tal com ha ressaltat el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino.

Cal recordar que la Llei de contractes del sector públic preveu que les administracions públiques puguin dur a terme procediments de contractació reservats només a la participació de centres especials de treball, amb l’objectiu de promoure la contractació de treballadors discapacitats o en risc d’exclusió social.

Els treballs contemplats en el contracte amb la Fundació Onada tenen com a objectiu garantir el bon estat de les zones verdes. Això comportarà l’actuació sobre un total de 179.287 m2, que actualment corresponen a 51 espais. De totes maneres, la relació de les zones no és una llista tancada i pot ser modificada per ampliació, reducció, incorporació de noves zones, etc. La durada del contracte és de quatre anys amb la possibilitat d’una pròrroga d’un any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: