Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet defineix el seu Pla d’Acció per l’Energia Sostenible

L’objectiu és reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle en un 20% l’any 2020

Vista general de la Pobla de Mafumet Vista general de la Pobla de Mafumet CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 26 Gener 2018 10:21

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha finalitzat la primera etapa de l’elaboració del seu Pla d’Acció per l’Energia Sostenible, eina fonamental per aconseguir reduir un 20% l’emissió de gasos d’efecte hivernacle en comparació amb 2005. Per aconseguir-ho el municipi rep la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’equip tècnic, que ajuden a desenvolupar les mesures necessàries per aconseguir complir l’objectiu fixat a la Pobla de Mafumet.

Per aconseguir aquesta reducció del 20%, l’Ajuntament durà a terme diverses accions, tant en l’àmbit municipal, com del propi Ajuntament, sobre els sectors que afecten el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible com són el terciari, el residencial, el transport i el tractament de residus.

El municipi ja ha completat la primera etapa del projecte, que ha consistit a realitzar un inventari municipal de consums energètics i d’emissions de gasos d’efecte hivernacle als principals sectors d’activitats. L’inventari ha permès detectar que el sector terciari i el de transport són els que causen un major impacte d’emissió de gasos.

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet inicia ara la seva segona etapa, on es definirà el Pla d’Acció que ha de permetre assolir els objectius de reducció establerts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: