Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Futura bonificació en la taxa de recollida de residus al Vendrell

L'Ajuntament preveu bonificar la taxa dels ciutadans que utilitzin la deixalleria comercal a partir de 2019

Imatge del cartell de la deixalleria comarcal del Vendrell Imatge del cartell de la deixalleria comarcal del Vendrell CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 13:11

L’Ajuntament del Vendrell espera aconseguit, a mig termini, establir una bonificació de la taxa de recollida de residus per utilitzar la deixalleria comarcal. Així va quedar establit, després d’una votació unànime, a l’últim ple de l’Ajuntament.

La moció aprovada estableix que els tècnics municipals estudiïn un sistema que permeti mesurar la utilització de la deixalleria comarcal per part dels ciutadans del Vendrell. Amb aquests resultats s’espera poder formular les sinergies necessàries amb el Consell Comarcal del Baix Penedès per poder integrar aquest control en l’accés de la deixalleria.

Finalment, a partir de setembre de 2018, s’espera tenir a punt un sistema d’altes i establir les condicions per poder acollir-se a les futures bonificacions que s’acordin. A partir de 2019, ja figurarà una bonificació en la taxa de recollida de residus.

Publicitat