Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El medi ambient, protagonista durant tot l’any a Torredembarra

Les entitats ecologistes del territori realitzaran durant l’any activitats mediambientals a Cal Bofill

Imatge de l'edifici de Cal Bofill, on es realitzen les activitats i exposicions mediambientals Imatge de l'edifici de Cal Bofill, on es realitzen les activitats i exposicions mediambientals CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 12:00

Torredembarra compta amb un ampli programa d’educació ambiental anual coordinat per la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament i elaborat per tres entitats ecologistes del municipi (GEPEC-EdC, GETE-Ecologistes en Acció i L’associació Mediambiental La Sínia), que realitzen activitats sobre educació ambiental a Torredembarra des de fa molts anys.

Algunes de les activitats programades són: diverses campanyes informatives com la campanya de millora de la fracció orgànica a partir de l’abril, la millora de recollida de voluminosos i la recollida de poda; Exposicions mensuals sobre diverses temàtiques mediambientals a Cal Bofill; i un camp de treball per a joves entre 14 i 17 anys als Muntanyans, organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El programa compta també amb celebracions de diversos dies mundials, com el Dia Mundial de la Terra a l’abril, el Dia Mundial dels Oceans al juny i la Setmana de Prevenció de Residus al novembre, entre altres activitats detallades en el següent calendari:http://torredem.altanet.org/documents/mediambient/20180124103948-033-calendari-educacio-ambiental-2018.pdf

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: