Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra engega nous projectes ambientals per la finca del Pou

Durant aquest any s'estan realitzant accions com un hotel per insectes o un parc de papallones

Hotel per insectes a la finca del Pou deTorredembarra Hotel per insectes a la finca del Pou deTorredembarra CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 11 Gener 2018 11:24

A través de noves accions de voluntariat i de la instal·lació d'un plafó informatiu l'Ajuntament de Torredembarra i l'entitat la Sínia han començat a impulsar un nou projecte mediambiental a la finca del Pou de la Torre que es desenvoluparà durant aquest any 2018.

La finca del Pou de la Torre és un terreny al marge del riu Gaià, al municipi de la Riera de Gaià, propietat de l'Ajuntament de Torredembarra, ja que el pou que conté subministrava aigua a la localitat. Des de l'any 2010 l'Ajuntament i la Sínia estan impulsant un projecte de millora dels hàbits i foment del voluntariat i l'educació ambiental.

Algunes de les activitats que es realitzen a la finca i que es desenvoluparan durant aquest any 2018 són: treballs de recuperació del bosc de ribera eliminant la canya, espècie que està colonitzant la zona, a més s'estan replantant arbres propis dels rius mediterranis. També s'està consolidant un parc per papallones, perquè diferents espècies es puguin refugiar a la zona. A més, s'està construint un hotel per insectes amb material reciclat, que combinen la conservació amb l'educació ambiental.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: