Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ACA licita el projecte de millora de l'abastament d'aigua de quatre pobles del Priorat

L'empresa guanyadora haurà de redactar el projecte constructiu, instal·lar nous equips de potabilització o proposar la millor alternativa de filtració a la xarxa del Topograpo

La mancomunitat del TOPOGRAPO (Torroja, Poboleda, Gratallops i Porrera) treballa per resoldre els problemes d’abastament d’aigua que viuen al Priorat La mancomunitat del TOPOGRAPO (Torroja, Poboleda, Gratallops i Porrera) treballa per resoldre els problemes d’abastament d’aigua que viuen al Priorat CEDIDA
Medi Ambient ACN
Dimarts, 09 Gener 2018 16:29

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha tret a licitació la redacció del projecte de millora de la xarxa d'abastament dels municipis del Topograpo –Torroja, Poboleda, Gratallops i Porrera- així com la instal·lació de nous equip de potabilització. El pressupost de licitació ascendeix a 73.500 euros i l'empresa guanyadora disposarà d'un termini de sis mesos per a la redacció, un cop estigui adjudicat.

El projecte haurà de preveure la millor alternativa de filtració –un sol tractament en origen, un per a cada municipi o una combinació de tots dos, amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'aigua distribuïda. També haurà de definir l'abastament d'aigua al municipi de Porrera, amb l'objectiu de construir una nova conducció, d'uns vuit quilòmetres de llarg, que ha de millorar la qualitat i la garantia en l'abastament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: