Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova planta depuradora a Passanant i Belltall

La millora de la qualitat de l’aigua es farà visible en les pròximes setmanes

Instal·lació de la nova depuradora d'aigua a Passanant i Belltall Instal·lació de la nova depuradora d'aigua a Passanant i Belltall CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Gener 2018 11:19

L’Ajuntament de Passanant i Belltall posa en funcionament la nova planta de tractament d’aigua potable municipal. La seva construcció ha comportat la construcció d’un magatzem on s’ha instal·lat un equip de bombeig i pressió per subministrar l’aigua als equips de tractament i una planta d’osmosis inversa, entre altres. La infraestructura té una capacitat de tractament de 50.000 litres diaris, una quantitat suficient per poder atendre els pics de demandes puntuals de l’estiu. Durant les pròximes setmanes, i a mesura que es vagi consumint l’aigua existent en els dipòsits, l’aigua que es distribuirà a la xarxa anirà millorant la seva qualitat.

Aquesta instal·lació se suma al seguit d’infraestructures del servei municipal del subministrament d’aigua potable realitzades durant els darrers anys amb l’objectiu d’adaptar-se a la normativa sanitària vigent i que sumen un import proper al milió d’euros, com són la renovació total de les xarxes de distribució d’aigua, la construcció de nous dipòsits, millores en els sistemes d’abastament en alta entre els diferents nuclis de població i les millores amb els sistemes de tractament i desinfecció.

Publicitat