Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ACA garanteix la lliure circulació de l'aigua en un tram del barranc de Barenys, al terme de Reus

S'està treballant en un sector de llera de més de 1.200 metres, aigua avall de la depuradora, lluitant contra la vegetació invasora que havia colonitzat la llera

Aigua circulant pel barranc de Barenys, a Reus Aigua circulant pel barranc de Barenys, a Reus ACA
Medi Ambient ACN
Dimecres, 03 Gener 2018 11:43

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està duent a terme uns treballs de manteniment i conservació de lleres en un tram de més de 1.200 metres del barranc de Barenys, dins el terme municipal de Reus. L'actuació, que s'està fent fora de zona urbana, es desenvolupa en un tram situat entre la depuradora del municipi i la via del tren d'alta velocitat.

L'objectiu dels treballs consisteix en retirar obstacles de la llera del torrent i garantir la lliure circulació de l'aigua, tot minimitzant el risc d'inundacions en cas de produir-se avingudes. En aquest sentit, s'està eliminant la vegetació invasora (canya americana) que ha colonitzat la llera i que suposa una severa restricció al pas de l'aigua i també s'estan retirant arbres morts i caiguts, a més de residus sòlids urbans que s'estan trobant en aquest tram.

Els treballs tenen un cost superior als 11.200 euros.

Publicitat