Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona tanca quatre parcs com a mesura preventiva per les fortes ratxes de vent

Es tancaran els parcs de la Reconciliació, de la Ciutat, de la Coma i de Saavedra

Tres pins del Parc de Saavedra s’han vist afectats en la seva estabilitat i al llarg del dia d’avui es procedirà a tallar-los Tres pins del Parc de Saavedra s’han vist afectats en la seva estabilitat i al llarg del dia d’avui es procedirà a tallar-los CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Gener 2018 12:57

A causa de les fortes ventades que s’han produït en les darreres hores, tres pins del Parc de Saavedra s’han vist afectats en la seva estabilitat i al llarg del dia d’avui es procedirà a tallar-los perquè podrien ser un perill per a les persones, d’aquesta forma es garanteix la seguretat dels vianants.

Com la previsió meteorològica és que encara es podran donar fortes ratxes de vent al Tarragonès, l’Ajuntament, com a mesura preventiva i evitar possibles incidències, avui tancarà al públic l’accés als quatre parcs que disposen d’aquesta possibilitat: el Parc de la Reconciliació, el Parc de la Ciutat, el Parc de la Coma i el de Saavedra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: