Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les espècies exòtiques invasores al riu de Siurana

El proper divendres 15 de desembre el biòleg expert en ecologia fluvial, Jesús Ortiz parlarà sobre el tema al Consell Comarcal del Priorat

El riu Siurana pateix la invasió de forces espècies estrangeres que han arribat des d’altres regions del planeta El riu Siurana pateix la invasió de forces espècies estrangeres que han arribat des d’altres regions del planeta CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Desembre 2017 18:36

El riu Siurana pateix la invasió d’un gran nombre d’espècies estrangeres que han arribat des d’altres regions del planeta de manera accidental i per diversos motius a aquestes comarques. El biòleg expert en ecologia fluvial, Jesús Ortiz, realitzarà una conferència aquest divendres 15 de desembre per parlar sobre diverses espècies invasores, sobretot dos tipus de plantes (l’Ailanthus i la Robina) catalogades com de les més perjudicials del planeta i que provoquen el desplaçament de les espècies autòctones, devaluen els cultius i inclús afecten la nostra salut.

La conferència és durà a terme, el dissabte 15 de desembre, a les 19h, al Consell Comarcal del Priorat (Plaça de la Quartera, 1 de Falset).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: