Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mercat d'intercanvi a l'Institut Baix Camp

L’institut reusenc organitza aquest dimarts el primer Mercat d’Intercanvi per celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El I Mercat d'intercanvi de l'INS Baix Camp se celebra amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus El I Mercat d'intercanvi de l'INS Baix Camp se celebra amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 09:20

Aquest dimarts 21 de novembre l’Institut Baix Camp de Reus celebra el I Mercat d’intercanvi amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, on els alumnes tenen l’oportunitat d’intercanviar objectes per tal d’allargar la seva vida útil i evitar que acabin com un residu a les deixalleries.

L’acte es desenvoluparà pels gairebé 150 alumnes de 2n curs de l’ESO de l’institut al davant del teatre del centre. L’Institut compta amb la secció de l’Escola Verda, on un grup de professors impulsa diverses pràctiques per afavorir l’educació cap al medi ambient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: