Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Ministeri de Medi Ambient comença les obres al front marítim de Cunit

Els treballs preveuen actuacions mediambientals a la zona dunar i al passeig marítim, zones verdes, enllumenat o un carril bici

Les obres milloraran un tram de Passeig Marítim que està comprès entre els carrers Francesc Macià i la carrerada Sta Coloma Les obres milloraran un tram de Passeig Marítim que està comprès entre els carrers Francesc Macià i la carrerada Sta Coloma RÀDIO CUNIT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 16:16

Dilluns es van iniciar els treballs de la primera fase de reordenació i adequació mediambiental del front marítim de Cunit. L’obra té un pressupost de 1.191.546,01 euros que aporta el ministeri de Medi Ambient i es portarà a terme a través d'una UTE (Unió temporal d’empreses) formada per EIFFAGE-BOSIR-GICSA.

En concret, s’actua en una superfície de 20.500 m2 entre els carrers Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma. Els treballs contemplen diverses actuacions mediambientals a la zona dunar, passeig marítim, zones verdes, enllumenat, carril bici, entre d’altres.

L’obra comença un cop constatada la disponibilitat dels terrenys. Primer es desmuntarà el tancat que encercla el càmping pel costat del mar i les maquines començaran a desbrossar el terreny. També es delimitarà l’accés a l’obra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: