Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació millora diversos camins a Passanant i Belltall

Les obres s'han dut a terme amb un ajut de 41.074 euros corresponentsal Pla d'Acció Municipal (PAM)

L'actuació ha permès la renovació del paviment dels camins d'accés als nuclis de Glorieta i de la Sala de Comalats, a Passanant i Belltall L'actuació ha permès la renovació del paviment dels camins d'accés als nuclis de Glorieta i de la Sala de Comalats, a Passanant i Belltall CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 14:59

La Diputació de Tarragona ha finalitzat, al municipi de Passanant i Belltall, la renovació del paviment dels camins d'accés al nucli de Glorieta i al nucli de la Sala de Comalats. Les actuacions que s'han dut a terme per tal de renovar la pavimentació han consistit en la demolició del paviment anterior i la consolidació de la nova superfície amb un doble tractament superficial.

D'altra banda, al llarg dels dos camins, s'ha col·locat una cuneta transitable de formigó amb els encreuaments per desguassar-la. Finalment, s'ha instal·lat la corresponent senyalització vertical i horitzontal i s'han construït dues lloses de formigó per tal d'allotjar els contenidors de brossa dels dos nuclis de població. Les obres s'han dut a terme amb un ajut de 41.074,62 euros corresponents al Pla d'Acció Municipal de la Diputació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: