Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell actuarà per evitar les inundacions

Es tracta d'una de les propostes més votades en els pressupostos participacipatius del municipi

Resoldre les inundacions al carrer Pescador de Calafell costarà 132.000 euros del pressupost Resoldre les inundacions al carrer Pescador de Calafell costarà 132.000 euros del pressupost AJ. CALAFELL
Medi Ambient Taempus
Dilluns, 06 Novembre 2017 08:53

La solució a les inundacions al carrer Pescador, la reparació de l’aparcament de l’escola El Castell i la creació d’un nou pàrquing al nucli antic són les propostes guanyadores del procés de pressupostos participatius impulsat per l’Ajuntament de Calafell. 203 ciutadans han votat en la fase final d’aquest procés, en el qual es decidien 400.000 euros del pressupost de l’any vinent.

La proposta més votada ha estat la del carrer Pescador, que consistirà a desdoblar una canonada de pluvials que ha de passar pel carrer del Carme. Té un pressupost de 132.307,30 euros i ha rebut 30 vots. El segon lloc ha estat per a la reparació del pàrquing de l’escola del Castell, amb 24 vots. S’actuarà sobre una superfície de 2.300 m², amb un cost de 200.000 euros. S’asfaltarà l’espai i es delimitaran les places. I la tercera proposta , amb 20 vots, és la creació d’un aparcament a un espai municipal del Clos del Becu.

El cost de les actuacions el van calcular els serveis tècnics municipals a partir de les propostes presentades per la ciutadania en la primera fase dels pressupostos participatius i que complien els requisits establerts. L’alcalde, Ramon Ferré, ha reiterat l’agraïment de l’Ajuntament a tothom que ha participat en aquest procés i ha dit que el consistori també tindrà en consideració les propostes que han estat descartades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: