Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès clou la campanya informativa sobre recollida selectiva

L’última sessió informativa serà aquest dissabte al local social del Priorat de la Bisbal de les 10.00h a les 13.00 h

Imatge de l'acció informativa que s'ha dut a terme a la Miralba Imatge de l'acció informativa que s'ha dut a terme a la Miralba CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 25 Mai 2017 12:24

La Bisbal del Penedès ha dut a terme, durant les darreres setmanes, la campanya informativa 'La Bisbal neta és cosa de tots' amb la finalitat de conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva i el reciclatge en algunes urbanitzacions del municipi.

Durant els dissabtes del mes de maig s’han realitzat accions informatives a La Miralba, L’Esplai i Can Gordei. En quant a l’última acció informativa d’aquesta campanya es durà a terme al local social del Priorat de la Bisbal aquest dissabte 27 de maig, des de les 10.00 h fins a les 13.00 h. Com en les altres urbanitzacions, hi haurà dos educadors ambientals que resoldran els dubtes dels bisbalencs i les bisbalenques en matèria de recollida selectiva i explicaran el funcionament del Punt Verd de La Bisbal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: