Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal vol fer créixer la recollida selectiva

L'objectiu és millorar els índexs de recollida selectiva a les urbanitzacions

Una imatge d'arxiu de contenidors per a la recollida selectiva al Maresme Una imatge d'arxiu de contenidors per a la recollida selectiva al Maresme LLUÍS MARTÍNEZ
Medi Ambient Cati Morell / Taempus
Dilluns, 22 Mai 2017 07:55

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha organitzat una campanya informativa a les urbanitzacions del municipi amb l'objectiu de millorar els índexs de la recollida selectiva en aquests nuclis de població. Les accions informatives ja s'han fet als barris de la Miralba, a l'Esplai i, ahir, a Can Gordei. I dissabte vinent tindran lloc a la urbanització del Priorat.

L'objectiu d'aquesta campanya és conscienciar els ciutadans de la importància que té la recollida selectiva i el reciclatge, tant per l'estalvi econòmic que suposa per als veïns i l'Ajuntament, com pels beneficis que té per al medi ambient.

L'Ajuntament confia que amb aquesta campanya es podran revertir alguns costums dels veïns poc informats sobre la recollida selectiva, i millorar els índexs de recollida selectiva i de reciclatge al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: