Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca inicia la seva carta del paisatge

Programa quatre jornades tècniques per elaborar la base del futur document

El conseller de Medi Ambient, Josep Maria Vidal, durant la presentació de la carta del paisatge a la Conca El conseller de Medi Ambient, Josep Maria Vidal, durant la presentació de la carta del paisatge a la Conca L.C.
Medi Ambient Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Diumenge, 12 Febrer 2017 09:00

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha posat fil a l'agulla en l'elaboració de la futura carta del paisatge, un document que contindrà actuacions de consens que establiran com s'ha de definir en el seu futur. Per a això, s'han programat quatre jornades que serviran per reflexionar sobre l'entorn actual, l'impacte de l'activitat econòmica, la petja de la presència de l'home i el seu potencial cultural o turístic. Abans, el 17 de febrer que ve, es portarà a terme un acte de presentació del projecte que està obert a totes les aportacions.

Un cop els treballs de les diferents jornades estiguin enllestits, es farà una sessió de presentació de conclusions que servirà de punt de partida per definir les actuacions concretes. Per a això, el Consell Comarcal espera sumar la complicitat de tots els ajuntaments, així com dels agents econòmics i socials, perquè es comprometin en el desenvolupament de la carta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: