Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inaugura una nova depuradora al Priorat, la setzena de la comarca

La depuradora sanejarà les aigües residuals i contribuïrà a la millora ambiental de la conca del riu Siurana

El conseller Rull, ahir, a la nova depuradora de Porrera El conseller Rull, ahir, a la nova depuradora de Porrera CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Gener 2017 10:07

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va inaugurar ahir la depuradora de Porrera, en què l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha invertit més de 728.400 euros. La depuradora, la setzena que s'instal·la a la comarca del Priorat, sanejarà les aigües residuals i contribuirà a la millora ambiental de la conca del riu Siurana. És una depuradora de tipus biològic amb filtres percoladors, amb una capacitat de tractament de 215 m³/dia. També s'ha construït una xarxa de col·lectors en alta (conduccions que recullen les aigües residuals de la xarxa de clavegueram municipal fins a la depuradora) d'uns 500 metres de longitud.

La depuradora està concebuda per sanejar les aigües residuals d'una població de 465 habitants. El conseller Rull va dir ahir que s'ha aconseguit posar en marxa mig miler de depuradores al país que “garanteixen el sanejament del 97% de la població catalana”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: