Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

InfoCamp | Arxiu de notícies de Gastronomia
Dilluns, 21 Març 2016 11:07

La pluja no desllueix el Tastaverd de Riudecanyes

Redacció Infocamp
L’ambient de germanor va ser el protagonista durant tota la jornada de la fira dels sentits Tot i la pluja en alguns moments del dia,…
Divendres, 18 Març 2016 13:50

Gastronomia i música, al Food & Music de Torredembarra

Marina Martínez
L’esdeveniment comptarà avui amb una actuació de rock, soul i folc, amb Hackleberry’shat Aquest divendres, 18 de març, al bar la Charca de Torredembarra, tindrà…
Dijous, 17 Març 2016 18:39

Tarragona firma per la pastisseria dels Jocs Mediterranis

Brigitte Urzaiz
L’Ajuntament i el Gremi de Pastissers firmen un conveni per elaborar i difondre productes de pastisseria de 'Tarragona 2017' “Som una raça en perill d’…
Dijous, 10 Març 2016 11:36

Montblanc presenta un nou licor d’arròs

Redacció Infocamp
L’acte tindrà lloc aquest divendres, 11 de març, a les 19.30h, al claustre de Sant Francesc de Montblanc El proper divendres, 11 de març, a…
Dimarts, 08 Març 2016 08:37

Neix una nova marca de vermut de Reus

Sergi Jiménez/ Reus Digital
El Vermut Mercadal vol diferenciar-se de la resta de vermuts de la ciutat L'empresa Vinum Selecció, formada l'any 2005 pels germans Àngel i Anton Gómez…
Dissabte, 05 Març 2016 17:49

Tapes variades de bull per a degustar aquest plat de la cuina torrenca

Maria J. Ramos/El Punt Avui
Aquest diumenge (12.30h) se celebrarà a Torredembarra la mostra gastronòmica dedicada a aquesta recepta marinera El bull és un plat típic de la cuina de…
Divendres, 04 Març 2016 17:33

Tast de caves a l’Hostal Sport de Falset

Redacció Infocamp
La degustació de caves tindrà lloc aquest dissabte, 5 de març, a les 19h, al Saló Montsant de l’Hostal Sport El Saló Montsant de l’Hostal…
Dijous, 03 Març 2016 10:15

Uns 40 restaurants participaran a l’Encarxofa’t a Cambrils

Marina Martínez
Una de les activitats que es preveu més multitudinària de les jornades és el Tast de paelles encarxofades Tot a punt per unes noves jornades…
Diumenge, 28 Febrer 2016 12:06

Cuinant un tiberi de fa milers d'anys

Agnès Llorens
L'arqueòleg Eudald Carbonell i la periodista Cinta Bellmunt ens acosten a la cuina del paelolític Cuinar uns crancs de riu a les herbes a l'estil…
La setmana vinent es podria tancar l’acord entre l’Ajuntament i els paradistes L’Associació d’Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat Central i l’Associació de Venedors del…
Divendres, 19 Febrer 2016 08:03

Menjar sobre rodes, música i mercat ‘vintage’ a la Tàrraco Arena Plaça

Maria J. Ramos/El Punt Avui
L’espai és el marc, aquest cap de setmana, de la segona edició del Food Truck Festival & Vintage Market Després de l’èxit de la primera…
Dimarts, 16 Febrer 2016 19:46

Un forn de Nulles idea els croissants de calçot

ACN
L'establiment ja va ser pioner, fa set anys, en l'elaboració de pa d'aquesta ceba Jordi Gasque era encofrador fins que la crisi del sector de…
Dilluns, 15 Febrer 2016 07:29

Celebren 30 anys del concurs més antic de la Ruta del Xató, al Vendrell

Cati Morell / Taempus
Van repartir prop de 1.500 racions de degustació de xató durant el matí d'ahir a la Rambla La veïna del Vendrell, Maria Gallego, va guanyar…
Dissabte, 13 Febrer 2016 18:37

Cambrils celebra la galerada al port

Redacció Infocamp
Les dotzenes Jornades de la Galera de Cambrils arriben aquest cap de setmana a un dels seus moments mes àlgids amb diversos actes centrals programats.…
Pàgina 104 de 105

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: