Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Capçanes viurà aquest dissabte el Tastavins Musical

Els visitants podran gaudir, partir de les 21h, d’una degustació de vins i olis amb una composició musical de fons

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Tastavins Musical de Capçanes. Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Tastavins Musical de Capçanes. CEDIDA.
Gastronomia Laia Olivé
Divendres, 25 Novembre 2016 16:14

Aquest dissabte 26 de novembre, a les 21:00h, es celebrarà el 17è Tast del vi i l’oli nous, un maridatge de sensacions, a la Pedrera de Capçanes. Es comptarà amb Anna Casabona, somelier del Celler de Capçanes; Mercè Pellejà, cuinera del restaurant Cairat de Falset, i amb José Luís Garrido i el Tablao Flamenco de Falset.

Els tiquets per al Tastavins tindran un cost de 30 euros, i 25 per als socis. Es podran aconseguir al bar del Casal de Capçanes o al web Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta iniciativa l’organitza l’AAVV Casal Capçanes i col.labora amb l’Ajuntament de Capçanes i el Celler de Capçanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: