Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Morera del Montsant celebra dissabte la Festa del Vin Blanc

Aquest any es podrà gaudir d’un tast en vertical de Vin Blanc (anyades 2014, 2015 i 2016)

Imatge d'arxiu de la celebració de la Festa del Vin Blanc. Imatge d'arxiu de la celebració de la Festa del Vin Blanc. CEDIDA.
Gastronomia Laia Olivé
Dissabte, 29 Octubre 2016 08:13

Aquest dissabte 29 d’octubre, d’11h a 18h, la Morera del Montsant celebrarà la vuitena edició de la Festa del Vin Blanc la qual té com objectiu donar a conèixer i revitalitzar la producció de vin blanc (o vimblanc), un vi dolç típic de la zona del priorat que s’acostumava a beure pels voltants de la festivitat de Tots Sants. Aquesta festa, iniciativa de l’Ajuntament del municipi, amb la col·laboració del Consell Regulador de la DOQ Priorat i el suport de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura i el Museu d’Història de Catalunya i el Parc Natural de la Serra del Montsant, mostra també vins dolços, rancis i tranquils locals i d’altres zones de la DOQ Priorat.

El programa d’aquest any comptarà amb activitats per a tothom. A les 11h, a la plaça davant del Bar l’únic tindrà lloc la recepció i venda de tiquets. A la mateixa plaça, es realitzarà un Tast vertical de Vin Blanc de les anyades 2014, 2015 i 2016. Més tard, a la plaça del Priorat tindrà lloc un tast de Vins DOQ Priorat, dels cellers del municipi i de cellers convidats.

Des de l’inici de la jornada fins a les 15 h, a la plaça davant del Bar l’únic es podrà gaudir de diverses parades d’artesans i productors locals i també de tapes que oferirà el mateix bar per acompanyar el vi. A les 12h, es realitzarà una visita (d’unes dues hores de durada) al Centre d’Interpretació, al Castell de la Morera; on també hi haurà l’exposició de fotos ‘Els Bandors’ (de 12h a 14h) i on es realitzarà ‘Olors-Quant en saps tu?’ amb el sorteig d’un premi, a les 14.15h.

A partir de les 16.30, la Morera del Montsant podrà veure una cercavila pels carrers i places del poble amb el gegant, els nans i la música dels grallers ‘a3sons’ de Reus. Finalment, a les 17.30h, tots els assistents podran gaudir d’un Berenar popular a la plaça del Priorat de la Morera del Montsant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: