Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Martí Giralt (Vigralla): “Sempre intentem buscar allò únic i diferent per tal d’innovar en el món del vi i atraure més gent”

Llorenç del Penedès acollirà aquest cap de setmana del 13 al 15 de maig la 6a edició del Vigralla, un esdeveniment ja consolidat a la comarca on el vi i el cava són els protagonistes. Com cada any, el públic podrà tastar els productes dels cellers de la comarca i dels cellers convidats tot gaudint de diverses actuacions musicals, a més d’altres actes en què també hi són presents elements com la cultura popular. Parlem amb Martí Giralt, membre de l’organització del Vigralla i enòleg de Vins L’Apical.

En què consisteix el Vigralla i quants anys fa que s’organitza?

Enguany celebrem la 6a edició del Vigralla, el qual va néixer amb la idea de ser una fira per promocionar els vins i caves del Baix Penedès. En la 5a edició vam començar a convidar cellers de fora per tal de donar més oferta al públic que ve, ja que a la comarca hi ha alguns cellers que no participen i trobàvem que quedava una mica curt. Amb això aconseguim que vinguin cellers d’altres parts de Catalunya a fer promoció dels seus vins i alhora que vingui gent de fora a conèixer els vins del Baix Penedès. Per altra banda, la gent d’aquí té una oferta molt més àmplia a l’hora de conèixer vins i altres maneres d’elaborar-los que són molt interessants. Vam creure que aquesta era una bona manera de dinamitzar la fira i donar-li més volum.

Com va sorgir la idea d’engegar aquesta iniciativa?

Fa 6 anys es va proposar fer algun acte diferent dins de les Festes de Maig de la Societat Cultural i Recreativa La Cumprativa, entitat des de la qual s’organitza el Vigralla. Ens vam ajuntar tres persones, el Ferran Rovira, el Marc Ventura i jo, i vam tenir la idea de fer un tast de vins. En qüestió de mitja hora ens vam anar engrescant i vam acabar decidint fer una mostra de vins i caves del Baix Penedès. Com que era un projecte molt latent, vam anar a preguntar als cellers si hi estaven interessats. Tots van estar molt contents i en tenien moltes ganes, ja que no s’havia fet res semblant a la comarca, així que de seguida ho vam engegar amb la col·laboració de tothom a qui ho vam demanar.

Quin objectiu perseguiu amb aquesta iniciativa?

Com a organitzador del Vigralla i com a elaborador de vins veig que cada cop la gent vol conèixer més aquest sector, però els has de donar facilitats. Una d’elles és fer aquestes fires a uns preus relativament econòmics per tal que tothom pugui gaudir del món del vi, conèixer-lo i sobretot saber que hi ha darrere d’una copa. És una manera de donar coneixement de forma fàcil a la gent per tal que quan demani un vi a un restaurant es sàpiga guiar. Per tant, l’objectiu principal és fer arribar els vins a la gent. I crec que ho estem aconseguint, ja tothom espera el Vigralla i en vol conèixer les novetats.

Com ha evolucionat el Vigralla des dels seus inicis fins a l’actualitat?

El primer Vigralla va començar sent una fira únicament de dissabte en què els cellers ens cedien les mostres que volien i nosaltres mateixos servíem el vi. El segon any ho vam continuar fent així, tot i que vam allargar la fira a tot el cap de setmana. A partir del tercer any ens vam trobar que a l’organització hi havia gent que sabia aconsellar i d’altra que no tant i vam creure que el tracte amb el client que venia a tastar els vins no era l’òptim. Per això vam donar l’oportunitat als cellers que vinguessin ells mateixos a la fira a explicar els seus productes amb unes bones condicions, ja que no els fem pagar res, només un percentatge del tiquet. D’aquesta manera, el client pot preguntar el que vulgui i no hi ha millor persona que el que ha elaborat el vi que li pugui explicar. En aquest sentit, va començar sent una cosa més senzilla i ara s’ha convertit en una festa de tots.

Per altra banda, el primer any vam fer algun tast amb 25 persones, cosa que va ser tot un èxit i ens va fer molt contents. Llavors ens vam engrescar a fer un sopar maridatge i va venir el Ferran Centelles, del Bulli, i el Xavier Ayala, president dels Sommeliers de Catalunya. Sempre hem fet alguns tastos, ja que pensem que culturitzar la gent no només és servir copes de vi, sinó que la gent s’assegui en una cadira i aprengui escoltant als experts. A partir d’aquí hem fet de tot: maridatges amb formatge, amb xocolata, amb arrossos, sopars-maridatge, un tast de caves espumosos del Penedès... Sobretot intentem fer activitats originals per atraure més gent. Hem passat de tenir 25 o 30 places a omplir tastos amb 100 persones, cosa que indica que la gent busca aquesta originalitat i s’interessa per conèixer aquest món.

Enguany incloeu diverses novetats.

Cada any hem fet un ascens a un cim, com per exemple el Montmell o el Castellot, però enguany hem decidit fer una caminada d’orientació molt fàcil i per a tots els públics pels voltants de Llorenç. D’aquesta manera atraiem gent de fora i gent del mateix poble que potser no és coneix la zona. Farem un recorregut que creiem que és interessant i que passa per diferents punts bonics del poble durant el qual els assistents podran tastar diversos vins.

Per altra banda, cada divendres des de fa tres anys fem alguna cosa especial. En la 4a edició vam fer un maridatge de gralles, vins i xocolates; l’any passat vam fer un tupper sex amb tast de vins i aquest any hem organitzat un maridatge de microteatre amb vintònics i cocktails amb vi. Sempre intentem buscar allò únic i diferent per tal d’innovar i atraure més gent.

Per últim, cada any ens trobàvem que el diumenge al migdia, to hi haver la fira d’artesans, l’esmorzar popular i la cercavila, la Rambla quedava bastant buida, ja que també organitzàvem un tast paral·lel que atreia a molta gent. Per això enguany hem decidit no fer cap tast i organitzar un vermut electrònic a la Rambla amb el DJ Arnau que tindrà lloc a les 12h, després de la cercavila que fan els grups folklòrics de la Cumprativa, els capgrossos i gegants de Sant Vicenç dels Horts i el grup d’animació de la S.C.R.B. de la Bisbal del Penedès.

Quins són els diferents vins que els assistents podran degustar aquest cap de setmana a Llorenç del Penedès?

Enguany els cellers participants de la comarca són Agrícola i Secció de Crèdit Llorenç del Penedès, Bodegues 10 d’Abril, Celler Barthomeus, Celler Cal Lluïsot, Cellers Domenys, Celler un Sol Cel, Finca Mas Perdut, Jané Ventura, Mas de la Basserola i Vins L’Apical. Alguns d’aquests cellers porten novetats, anyades noves que han presentat fa poc. Com a convidats tenim el Celler Clos 93 (DOQ Priorat), Celler Pascona (DO Montsant), Celler Vega Aixelà (DO Conca de Barberà), Succès Vinícola (Do Conca de Barberà) i també venen els sucs de raïm Suc de Vida, una novetat d’enguany que permetrà que la gent tasti una cosa diferent i que els nens també puguin fer una copa de most. Els cellers que venen de fora són de bastant categoria, enriqueixen la fira i permetran a la gent de la comarca conèixer vins que es fan a altres indrets.

Un tret característic del Vigralla és el maridatge del vi amb la cultura, sobretot amb la música. Quins són els grups que heu convidat enguany?

El dissabte al vespre els assistents podran escoltar el grup de gralles reusenc la Canya d’Or, així com també els Llunàtics Big Band i la Bellvei Band, que ja fa molts anys que venen. El diumenge al migdia hi haurà el puntxadiscos local DJ Arnau i a la tarda tocaran els Avoi Jaçç Quartet. També diumenge a la tarda, com a novetat, la Societat Coral el Gotim, del mateix poble, farà unes cantades. El que pretenem amb aquesta oferta és que sempre hi hagi gent a l’escenari i es creï bon ambient, tal i com ha estat en les darreres edicions.

A part dels vins, la gent també podrà comprar en diferents parades de menjar.

Sí, cada any portem un parell de restaurants perquè puguin donar a conèixer els seus plats, ja que beure sol costa una mica. Enguany tindrem el restaurant Bon Guss, ja present en altres edicions, que portarà pizzes i altres plats, i la foodtruck de menjar vegetarià i vegà Hanna Healthy Food, que és el primer cop que ve. D’aquesta manera hi ha menjar per tots els gustos i creiem que l’oferta serà molt bona.

Penseu que el vi està ben valorat al territori?

Jo he treballat en aquest sector en diferents zones de Catalunya i hi ha llocs on està més ben valorat que no pas aquí. El Penedès sempre ha tingut un nom però trobo que falta que la gent d’aquí el valori una mica més. Jo faig vi i el venc i veig que, a part que hi ha molta competència, costa molt que la gent en compri. Ja n’hi ha que ho fa, però es valora més a Barcelona que aquí i també sap greu. Mica en mica sí que cada cop la gent en sap i el valora més, però crec que encara falta que botigues especialitzades i sobretot restaurants gastin producte de la zona. El que falta una mica és això, que la gent es cregui que tenim un bon vi, perquè hi és, i que el sàpiga vendre. Aquesta és la clau. Precisament el que intentem amb aquesta fira és que la gent prengui consciència, que els cellers puguin mostrar el producte que es fa aquí i convèncer a la gent del territori perquè quan vagi a una botiga o a un restaurant l’acabi comprant.

I vostè, com valora el vi que es produeix al Baix Penedès?

A la comarca hi ha un munt de projectes interessantíssims, molts petits cellers i petits elaboradors que estan fent coses diferents i interessants pel mercat. La qualitat és molt alta i avui en dia no s’hi val fer un vi qualsevol, jo penso que has d’anar sempre a buscar el millor d’aquella finca i d’aquell raïm per poder vendre el vi, perquè el veí farà al mateix i has d’estar a un bon nivell. També has de tenir un bon disseny d’ampolla i d’etiqueta, una varietat, alguna cosa diferent, innovar en mètodes d’elaboració... Hi ha molts projectes així i jo crec que això dóna vida al sector. I sobretot hi ha molts cellers de gent jove i amb empenta, que és el que crec que tirarà.

Creu que el maridatge de vi i cultura és una moda passatgera és o una activitat que cada vegada s’està arrelant més al territori?

Si és una moda passatgera no ho sabem, però jo crec que no, ja que fa molts anys que s’estan fent coses: el Cavatast a Sant Sadurní, el Vijazz, el Vigralla... De moment sembla que és una activitat que es consolida, ja que cada any ve gent nova i molta més gent. Sobretot allò bò que tenim aquí al Pendès és que estem a prop de Barcelona i si fem una bona comunicació venen moltes persones d’allà. Jo espero que duri per molt de temps i que cada cop n’hi hagi més.

Qui organitzeu el Vigralla i com valoreu la feina que realitzeu?

El Vigralla es fa des de la Societat Cultural i Recreativa La Cumprativa i som unes 17 persones a l’organització. Ho comencem a moure tot entre novembre i desembre, quan comencen a saltar idees i intentem triar la data perquè no es solapi amb altres actes de la comarca. A nivell d’organització porta una feinada que si l’haguéssim de fer les tres persones que vam començar seria una bogeria. A l’organització cadascú té la seva funció, ens repartim les feines entre tots i llavors és tot molt més fàcil. A més, la cosa ja va bastant rodada perquè la gent ja ens comença a conèixer i amb poc ve molta gent, però sempre intentem fer més per tal que en vingui encara més. Quan arriba el dia del Vigralla no ha començat i ja estàs rebentat. Però després parles amb el públic i veus que ha agradat, que els tastos han estat plens, els cellers estan contents i tothom et felicita. Llavors penses que tot l’esforç val la pena i que l’any que ve hi tornarem.

Quina valoració feu de les darreres edicions del Vigralla i que espereu d’aquesta nova d’enguany?

L’any passat va ser la consolidació del Vigralla total, ja que vam batre el record de copes venudes i de gent als tastos. Concretament vam vendre prop de 5.000 degustacions de vi, cosa que és bastant important per ser Llorenç, i els tastos els vam omplir tots. L’any passat teníem 75 places i enguany les hem pogut ampliar a 100 i estan gairebé tots plens fins dalt, inclús hi ha gent en llista d’espera. Sembla que no farà aquell sol i aquella calor de l’any passat, però si no plou la gent ja surt al carrer. Només que puguem fer el mateix que l’any passat i que tothom quedi content nosaltres ja estem satisfets. La qüestió és que la gent vingui, estigui contenta i sobretot que conegui el producte que tenim aquí.

Podeu consultar el programa d’actes complert al web www.vigrallabaixpenedes.wordpress.com.

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Vigralla. Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Vigralla. CEDIDA.

Llorenç del Penedès acollirà aquest cap de setmana del 13 al 15 de maig la 6a edició del Vigralla, un esdeveniment ja consolidat a la comarca on el vi i el cava són els protagonistes. Com cada any, el públic podrà tastar els productes dels cellers de la comarca i dels cellers convidats tot gaudint de diverses actuacions musicals, a més d’altres actes en què també hi són presents elements com la cultura popular. Parlem amb Martí Giralt, membre de l’organització del Vigralla i enòleg de Vins L’Apical.

En què consisteix el Vigralla i quants anys fa que s’organitza?

Enguany celebrem la 6a edició del Vigralla, el qual va néixer amb la idea de ser una fira per promocionar els vins i caves del Baix Penedès. En la 5a edició vam començar a convidar cellers de fora per tal de donar més oferta al públic que ve, ja que a la comarca hi ha alguns cellers que no participen i trobàvem que quedava una mica curt. Amb això aconseguim que vinguin cellers d’altres parts de Catalunya a fer promoció dels seus vins i alhora que vingui gent de fora a conèixer els vins del Baix Penedès. Per altra banda, la gent d’aquí té una oferta molt més àmplia a l’hora de conèixer vins i altres maneres d’elaborar-los que són molt interessants. Vam creure que aquesta era una bona manera de dinamitzar la fira i donar-li més volum.

Com va sorgir la idea d’engegar aquesta iniciativa?

Fa 6 anys es va proposar fer algun acte diferent dins de les Festes de Maig de la Societat Cultural i Recreativa La Cumprativa, entitat des de la qual s’organitza el Vigralla. Ens vam ajuntar tres persones, el Ferran Rovira, el Marc Ventura i jo, i vam tenir la idea de fer un tast de vins. En qüestió de mitja hora ens vam anar engrescant i vam acabar decidint fer una mostra de vins i caves del Baix Penedès. Com que era un projecte molt latent, vam anar a preguntar als cellers si hi estaven interessats. Tots van estar molt contents i en tenien moltes ganes, ja que no s’havia fet res semblant a la comarca, així que de seguida ho vam engegar amb la col·laboració de tothom a qui ho vam demanar.

Quin objectiu perseguiu amb aquesta iniciativa?

Com a organitzador del Vigralla i com a elaborador de vins veig que cada cop la gent vol conèixer més aquest sector, però els has de donar facilitats. Una d’elles és fer aquestes fires a uns preus relativament econòmics per tal que tothom pugui gaudir del món del vi, conèixer-lo i sobretot saber que hi ha darrere d’una copa. És una manera de donar coneixement de forma fàcil a la gent per tal que quan demani un vi a un restaurant es sàpiga guiar. Per tant, l’objectiu principal és fer arribar els vins a la gent. I crec que ho estem aconseguint, ja tothom espera el Vigralla i en vol conèixer les novetats.

Com ha evolucionat el Vigralla des dels seus inicis fins a l’actualitat?

El primer Vigralla va començar sent una fira únicament de dissabte en què els cellers ens cedien les mostres que volien i nosaltres mateixos servíem el vi. El segon any ho vam continuar fent així, tot i que vam allargar la fira a tot el cap de setmana. A partir del tercer any ens vam trobar que a l’organització hi havia gent que sabia aconsellar i d’altra que no tant i vam creure que el tracte amb el client que venia a tastar els vins no era l’òptim. Per això vam donar l’oportunitat als cellers que vinguessin ells mateixos a la fira a explicar els seus productes amb unes bones condicions, ja que no els fem pagar res, només un percentatge del tiquet. D’aquesta manera, el client pot preguntar el que vulgui i no hi ha millor persona que el que ha elaborat el vi que li pugui explicar. En aquest sentit, va començar sent una cosa més senzilla i ara s’ha convertit en una festa de tots.

Per altra banda, el primer any vam fer algun tast amb 25 persones, cosa que va ser tot un èxit i ens va fer molt contents. Llavors ens vam engrescar a fer un sopar maridatge i va venir el Ferran Centelles, del Bulli, i el Xavier Ayala, president dels Sommeliers de Catalunya. Sempre hem fet alguns tastos, ja que pensem que culturitzar la gent no només és servir copes de vi, sinó que la gent s’assegui en una cadira i aprengui escoltant als experts. A partir d’aquí hem fet de tot: maridatges amb formatge, amb xocolata, amb arrossos, sopars-maridatge, un tast de caves espumosos del Penedès... Sobretot intentem fer activitats originals per atraure més gent. Hem passat de tenir 25 o 30 places a omplir tastos amb 100 persones, cosa que indica que la gent busca aquesta originalitat i s’interessa per conèixer aquest món.

Enguany incloeu diverses novetats.

Cada any hem fet un ascens a un cim, com per exemple el Montmell o el Castellot, però enguany hem decidit fer una caminada d’orientació molt fàcil i per a tots els públics pels voltants de Llorenç. D’aquesta manera atraiem gent de fora i gent del mateix poble que potser no és coneix la zona. Farem un recorregut que creiem que és interessant i que passa per diferents punts bonics del poble durant el qual els assistents podran tastar diversos vins.

Per altra banda, cada divendres des de fa tres anys fem alguna cosa especial. En la 4a edició vam fer un maridatge de gralles, vins i xocolates; l’any passat vam fer un tupper sex amb tast de vins i aquest any hem organitzat un maridatge de microteatre amb vintònics i cocktails amb vi. Sempre intentem buscar allò únic i diferent per tal d’innovar i atraure més gent.

Per últim, cada any ens trobàvem que el diumenge al migdia, to hi haver la fira d’artesans, l’esmorzar popular i la cercavila, la Rambla quedava bastant buida, ja que també organitzàvem un tast paral·lel que atreia a molta gent. Per això enguany hem decidit no fer cap tast i organitzar un vermut electrònic a la Rambla amb el DJ Arnau que tindrà lloc a les 12h, després de la cercavila que fan els grups folklòrics de la Cumprativa, els capgrossos i gegants de Sant Vicenç dels Horts i el grup d’animació de la S.C.R.B. de la Bisbal del Penedès.

Quins són els diferents vins que els assistents podran degustar aquest cap de setmana a Llorenç del Penedès?

Enguany els cellers participants de la comarca són Agrícola i Secció de Crèdit Llorenç del Penedès, Bodegues 10 d’Abril, Celler Barthomeus, Celler Cal Lluïsot, Cellers Domenys, Celler un Sol Cel, Finca Mas Perdut, Jané Ventura, Mas de la Basserola i Vins L’Apical. Alguns d’aquests cellers porten novetats, anyades noves que han presentat fa poc. Com a convidats tenim el Celler Clos 93 (DOQ Priorat), Celler Pascona (DO Montsant), Celler Vega Aixelà (DO Conca de Barberà), Succès Vinícola (Do Conca de Barberà) i també venen els sucs de raïm Suc de Vida, una novetat d’enguany que permetrà que la gent tasti una cosa diferent i que els nens també puguin fer una copa de most. Els cellers que venen de fora són de bastant categoria, enriqueixen la fira i permetran a la gent de la comarca conèixer vins que es fan a altres indrets.

Un tret característic del Vigralla és el maridatge del vi amb la cultura, sobretot amb la música. Quins són els grups que heu convidat enguany?

El dissabte al vespre els assistents podran escoltar el grup de gralles reusenc la Canya d’Or, així com també els Llunàtics Big Band i la Bellvei Band, que ja fa molts anys que venen. El diumenge al migdia hi haurà el puntxadiscos local DJ Arnau i a la tarda tocaran els Avoi Jaçç Quartet. També diumenge a la tarda, com a novetat, la Societat Coral el Gotim, del mateix poble, farà unes cantades. El que pretenem amb aquesta oferta és que sempre hi hagi gent a l’escenari i es creï bon ambient, tal i com ha estat en les darreres edicions.

A part dels vins, la gent també podrà comprar en diferents parades de menjar.

Sí, cada any portem un parell de restaurants perquè puguin donar a conèixer els seus plats, ja que beure sol costa una mica. Enguany tindrem el restaurant Bon Guss, ja present en altres edicions, que portarà pizzes i altres plats, i la foodtruck de menjar vegetarià i vegà Hanna Healthy Food, que és el primer cop que ve. D’aquesta manera hi ha menjar per tots els gustos i creiem que l’oferta serà molt bona.

Penseu que el vi està ben valorat al territori?

Jo he treballat en aquest sector en diferents zones de Catalunya i hi ha llocs on està més ben valorat que no pas aquí. El Penedès sempre ha tingut un nom però trobo que falta que la gent d’aquí el valori una mica més. Jo faig vi i el venc i veig que, a part que hi ha molta competència, costa molt que la gent en compri. Ja n’hi ha que ho fa, però es valora més a Barcelona que aquí i també sap greu. Mica en mica sí que cada cop la gent en sap i el valora més, però crec que encara falta que botigues especialitzades i sobretot restaurants gastin producte de la zona. El que falta una mica és això, que la gent es cregui que tenim un bon vi, perquè hi és, i que el sàpiga vendre. Aquesta és la clau. Precisament el que intentem amb aquesta fira és que la gent prengui consciència, que els cellers puguin mostrar el producte que es fa aquí i convèncer a la gent del territori perquè quan vagi a una botiga o a un restaurant l’acabi comprant.

I vostè, com valora el vi que es produeix al Baix Penedès?

A la comarca hi ha un munt de projectes interessantíssims, molts petits cellers i petits elaboradors que estan fent coses diferents i interessants pel mercat. La qualitat és molt alta i avui en dia no s’hi val fer un vi qualsevol, jo penso que has d’anar sempre a buscar el millor d’aquella finca i d’aquell raïm per poder vendre el vi, perquè el veí farà al mateix i has d’estar a un bon nivell. També has de tenir un bon disseny d’ampolla i d’etiqueta, una varietat, alguna cosa diferent, innovar en mètodes d’elaboració... Hi ha molts projectes així i jo crec que això dóna vida al sector. I sobretot hi ha molts cellers de gent jove i amb empenta, que és el que crec que tirarà.

Creu que el maridatge de vi i cultura és una moda passatgera és o una activitat que cada vegada s’està arrelant més al territori?

Si és una moda passatgera no ho sabem, però jo crec que no, ja que fa molts anys que s’estan fent coses: el Cavatast a Sant Sadurní, el Vijazz, el Vigralla... De moment sembla que és una activitat que es consolida, ja que cada any ve gent nova i molta més gent. Sobretot allò bò que tenim aquí al Pendès és que estem a prop de Barcelona i si fem una bona comunicació venen moltes persones d’allà. Jo espero que duri per molt de temps i que cada cop n’hi hagi més.

Qui organitzeu el Vigralla i com valoreu la feina que realitzeu?

El Vigralla es fa des de la Societat Cultural i Recreativa La Cumprativa i som unes 17 persones a l’organització. Ho comencem a moure tot entre novembre i desembre, quan comencen a saltar idees i intentem triar la data perquè no es solapi amb altres actes de la comarca. A nivell d’organització porta una feinada que si l’haguéssim de fer les tres persones que vam començar seria una bogeria. A l’organització cadascú té la seva funció, ens repartim les feines entre tots i llavors és tot molt més fàcil. A més, la cosa ja va bastant rodada perquè la gent ja ens comença a conèixer i amb poc ve molta gent, però sempre intentem fer més per tal que en vingui encara més. Quan arriba el dia del Vigralla no ha començat i ja estàs rebentat. Però després parles amb el públic i veus que ha agradat, que els tastos han estat plens, els cellers estan contents i tothom et felicita. Llavors penses que tot l’esforç val la pena i que l’any que ve hi tornarem.

Quina valoració feu de les darreres edicions del Vigralla i que espereu d’aquesta nova d’enguany?

L’any passat va ser la consolidació del Vigralla total, ja que vam batre el record de copes venudes i de gent als tastos. Concretament vam vendre prop de 5.000 degustacions de vi, cosa que és bastant important per ser Llorenç, i els tastos els vam omplir tots. L’any passat teníem 75 places i enguany les hem pogut ampliar a 100 i estan gairebé tots plens fins dalt, inclús hi ha gent en llista d’espera. Sembla que no farà aquell sol i aquella calor de l’any passat, però si no plou la gent ja surt al carrer. Només que puguem fer el mateix que l’any passat i que tothom quedi content nosaltres ja estem satisfets. La qüestió és que la gent vingui, estigui contenta i sobretot que conegui el producte que tenim aquí.

Podeu consultar el programa d’actes complert al web www.vigrallabaixpenedes.wordpress.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: