Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Tastets de Mar al Baix Penedès

Un total de 25 establiments de la comarca serviran degustacions d’arròs i productes de costa de l’1 al 8 de juny

Presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastets de Mar Presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastets de Mar AEHT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 25 Mai 2023 07:26

Diverses poblacions del Baix Penedès com Calafell, Cunit, el Vendrell o el nucli marítim de Coma-Ruga es preparen per a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i Tastets de Mar. Un total de 25 establiments d’aquestes localitats serviran menús i degustacions de l’arròs i productes de costa com a protagonistes. L’objectiu és destacar la qualitat gastronòmica i tradició culinària marítima de la comarca.

El president del Gremi d’Hosteleria del Baix Penedès, Igor Ventura, descriu aquestes jornades com “una iniciativa molt important perquè la restauració local pugui aprofitar les sinergies de la Festa del Mar, que celebrarem a Calafell del 8 al 11de juny”.

En aquest context, la regidora de Promoció de Calafell, Lluïsa Lastra, ha reiterat que “és una oportunitat perfecta poder incloure les jornades com una activitat més de la Festa del Mar”, i ha animat la resta d’ajuntaments presents a “anar-nos aglutinant i fer diverses accions conjuntament”.

Xavier López, representant de Nomen Foods, ha volgut agrair la seva participació en les jornades dient que “aportant tota una varietat d’arrossos de proximitat i de qualitat per posar en valor els productes de la província”.

Per la seva part, Carlos Antonio Ferré, delegat comercial de Raventós Codorniu, ha transmès que “no s’entendria una bona gastronomia sense poder-la compaginar amb un bon vi”. “Els cellers escollits per maridar aquestes jornades són de Raimat i Poblet”, ha comentat.

La regidora de Promoció Econòmica del Vendrell, M. Luz Ramírez ha agraït la iniciativa “perquè són vint-i-cinc oportunitats que vint-i-cinc empresaris posin en valor el seu producte i la seva trajectòria”, assegurant que són unes jornades “necessàries per donar a conèixer el territori i posar-lo en primera línia, allà on li toca estar”.

Per últim, l'alcalde de Cunit, Jaume Casañas, ha assegurat que “des dels ajuntaments sempre s’ha de donar suport a les iniciatives privades com aquesta, ja que els restaurants són la porta d’entrada al territori”.

Establiments participants

Els vint-i-cinc establiments participants en les Jornades Gastronòmiques són Akquaaa Restaurant, Hotel 4R Miramar, La Porketa, Restaurant l’Àncora, Catering Eusebio, Punto Ibérico, Restaurante Milan, Pizzicata, Restaurante El Rey Pescador, Petit Duval Gastrotaberna, Restaurant Vell Papiol, Bar Calafell, La Piadina, La Vermuteria del Mar, Masia de la Platja Tapes, Masia de la Plata (Calafell).

També hi seran Hotel Adia, Ocean Restaurant Lounge (Segur de Calafell), Restaurant Xaloquell, Black Anaki Restaurant, Casinet, La Cuina de la Marga (Sant Salvador), La Verema Restaurant, Casa Pepe (Coma-Ruga) i Restaurant l’Arrosseria (Cunit).

Les seves propostes gastronòmiques es podran consultar properament al web de l’AEHT i a les xarxes socials de les Jornades Gastronòmiques de Tarragona Província.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: