Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La MOMA converteix Castellvell en l'epicentre de la cervesa artesana

Centenars de persones gaudeixen de la 3a Mostra Mostra de Maig de Cervesa Artesana amb els tasts i les activitats

Visitants de la 3a Mostra de Maig de Cervesa Artesana, a Castellvell del Camp Visitants de la 3a Mostra de Maig de Cervesa Artesana, a Castellvell del Camp JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Mai 2023 19:49

Castellvell del Camp és l'escenari aquest dissabte la 3a Mostra de Maig de Cervesa Artesana (MOMA), organitzada per l'Associació de Cervesers del Baix Camp (AC/BC), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellvell del Camp. Des del matí, centenars de persones s'han apropat a La Pista per fer un tast  d'algunes de les prop de 50 referències de cerveses presentades pels 10 elaboradors participants. Enguany també es pot adquirir una nova edició limitada de “L'Ermita”, la cervesa artesana de Castellvell, que ha estat elaborada per Les Clandestines de Montferri. La MOMA estarà oberta al públic fins a la 1 de la matinada.

Les Clandestines MOMA 23

Uns visitants s'interessen per fer un tast d'una cervesa a Les Clandestines (J.C.)

La MOMA potenciarà un any més les activitats paral·leles, com els concerts dels grups Bunker Li i Pirat's Sound Sistema (a partir de les 21h) o jocs tradicionals. Durant tot el dia també hi ha la presència de tres food trucks d'hamburgueses, cuina tailandesa i ous estrellats, amb menjars de qualitat.

Els cervesers participants

Els deu cervesers presents a la mostra provenen de diverses procedències: Attik (Màlaga), Bidassoa Basque Brewery (Irun), Castelló Beer Factory (Castelló), Cervesses La Pirata (Súria), Les Clandestines (Montferri), Pyrene (Lo Grau), Kombucha La Valiente (Alcover), Màger (La Llacuna), Cosa Nostra (Sagunt) i Reptilian (El Vendrell).

"L'Ermita", la cervesa artesana i solidària de Castellvell

Coincidint amb la celebració de la MOMA, enguany també es presentarà “L'Ermita”, la primera cervesa artesana de Castellvell del Camp. La cervesa, d'edició limitada, es pot adquirira a la mostra per un preu solidari de 3 euros, que aniran destinats al Banc d'Aliments de Castellvell. La nova cervesa ha estat elaborada i envasada per Cervesa Els Maginets SL de Montferri -Les Clandestines.

Pel que fa a les característiques de la nova cervesa, “L'Ermita” és una Bohemian Pils que està elaborada amb malta d'ordi i conté llúpol i llevat. La cervesa és clara, té 5 graus i es presenta en un envàs de 33 cl.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: