Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 6è Concurs de Paelles Vila d'Alcover se celebrarà el dia 29 d'abril

La plaça Nova serà el punt neuràlgic d'aquest concurs popular gastronòmic

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Concurs de Paelles d'Alcover Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Concurs de Paelles d'Alcover ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 10 abril 2023 16:00

Alcover serà l'escenari, un any més, del Concurs de Paelles, una cita culinària i lúdica que mesurarà les habilitats entre fogons dels participants. La plaça Nova serà el punt neuràlgic d'aquest concurs popular gastronòmic que se celebrarà el dissabte 29 d'abril, a partir de les 11:00 h.

Cada grup disposarà d'un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins a les 14:30 h, moment en què hauran d'entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria (carn o peix).

Es tracta d'un acte obert a tothom, pensat per passar un bon dia rodejat d'amics i familiars. Tots els grups que vulguin participar, s'han d'inscriure prèviament a la Llibreria Jordi o al Bar Plaça Nova i la data límit és el 26 d'abril. El cost és de 6 euros per persona (3 € pels menors de 10 anys). L'organització facilita la beguda, el vermut, plats i gots i les taules i cadires. I els grups han de dur la bombona de butà, el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar la paella.

El Concurs de Paelles Vila d'Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d'Alcover i l'Ajuntament de la vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: