Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de l'Oli del Morell arriba aquest diumenge

A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli

A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli AJUNTAMENT DEL MORELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Novembre 2022 17:12

L’espai de la Fira de Nadal del Morell, a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, acollirà un any més una nova edició de la Festa de l’Oli del municipi, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de desembre. L’activitat començarà a les 9 h amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. Tot plegat, productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet anirà destinat a La Marató, aquest 2022 dedicada a la salut cardiovascular.

L’esdeveniment l’impulsa la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració del Molí d’Oli Mas Monsteny i la Cooperativa Agrícola Sant Isidre del municipi, amb l’objectiu de “promocionar un producte del territori i, a més, d’alta qualitat, com és l’oli, a la vegada que donem a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals”, exposa la regidora Mònica Casas.

El IV Concurs d'Allioli

Fruit de l’èxit de les darreres edicions, es farà també el IV Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Un concurs obert a tothom i completament gratuït al qual, per participarhi, caldrà inscriure’s el mateix diumenge 4,  de 9 a 10 hores, a l’estand de l’Ajuntament del recinte de la Fira de Nadal.

La Festa de l’Oli és un acte més de tota la programació de la Fira de Nadal del Morell, que té lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre i que es pot consultar en aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: