Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per arrencar la IX Mostra de l'Enramada de l'Arboç

L'Arboç presenta aquest cap de setmana activitats dedicades a la coca enramada compartint el protagonisme amb la 2a Mostra de Col.leccionisme Playmobil i Lego

La coca enramada penedesenca La coca enramada penedesenca AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 21 Octubre 2022 16:33

Tot a punt per donar el tret de sortida aquesta tarda a la IX edició de la Mostra de l’Enramada 2022. Marcos Díaz, mestre pastisser serà l’encarregat de fer la inauguració d’una edició que compartirà protagonisme per segon any amb la 2a Mostra de Col.leccionsime de Playmobil i Lego. A destacar, com a novetat l’ampliació de la Mostra amb 3 grans pistes d’Scalextric i màquines Arcade per fer les delícies de petits i grans…

Més showcookings i activitats

Pel que fa a la IX Mostra de l’Enramada, també s’ha ampliat el nombre de showcookings per tal d’oferir noves i interessants propostes amb la base de la típica coca penedesenca, amb cuiners de renom del Baix Penedès com el Jordi Guillem, David Vernet, Mary Herrera o el mestre pastisser Marcos Díaz, encarregat enguany de fer el pregó inaugural com ja hem explicat.

La IX Mostra de l’Enramada comptarà amb un gran nombre d’estands de productors i elaboradors de proximitat. En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també bodeguers i productors vinícoles ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi o cava.

Enguany, també comptarem amb un taller de còctels a càrrec de la Marta Clot, sommelier i influencer penedesenca, o una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. A més, una altra activitat destacada serà el taller "Passió per la xocolata", un taller diferent on provarem l'enramada més dolça…, el dissabte 22 d'octubre, de les 13:15h a les 14h. Inscripcions a la mateixa carpa de l'organització durant la fira

I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Pocket Duet, Son Rumores, Sweet & Soul o les Havaneres amb el Grup Xaloc.

L’Enramada de l’Arboç és una mostra enogastronòmica concebuda i organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: