Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls recupera la 'Úrsula Beer Fest' els dies 28 i 29 d'octubre

El Portal Nou serà l'escenari de la festa gastronòmica de cerveses artesanes, forns i cansaladeries KM0, que també comptarà amb música en directe

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha presentat la segona edició de la 'Úrsula Beer Fest', acompanyat de representants de les cansaladeries El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha presentat la segona edició de la 'Úrsula Beer Fest', acompanyat de representants de les cansaladeries JOSEP CARTANYÀ
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Octubre 2022 13:13

El Portal Nou de Valls tornarà a acollir la Úrsula Beer Fest els dies 28 i 29 d'octubre, la festa gastronòmica de tardor nascuda l'any 2019 i dedicada a la cervesa artesana i als forns i cansaladeries km0 de la ciutat. Després que les restriccions per la pandèmia impedissin la celebració els anys 2020 i 2021, aquest 2022 la regidora de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls recupera la festa que arrencarà el divendres 28 a la tarda i que s'allargarà durant tot el dissabte.

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, ha manifestat durant la roda de premsa de presentació que es preveu que la festa rebi molts visitants, alhora que considera que el Portal Nou s'anirà consolidant com a espai per acollir esdeveniments que contribueixin a dinamitzar el Centre Històric.

La celebració a l'entorn de la cultura de la cervesa, la gastronomia i la música folk, comptarà amb els estands de productors cervesers del territori els visitants podran acompanyar la beguda amb salsitxes casolanes elaborades per quatre cansaladeries de Valls. En concret, a l'edició d'enguany hi participaran nou productors cervesers: les Clandestines, Ebrewin, Jupiter Coop, Kesse, Ona, Redhop Salomó, Rústica Bufona, Segarreta i Subversiva. Les cansaladeries vallenques Bonet, Batalla, Pons i Queralt seran els encarregats de subministrar les llonganisses tradicionals, amb pebre o amb mel i mostassa, botifarres blanques, bratswurts o frankfurts, mentre que els forns Cal Cesc, Ca l'Estevet i la Barcelonesa posaran el pa.

A més, coincidint amb aquests dies, del 24 d'octubre al 5 de novembre, les cansaladeries oferiran les seves especialitats també en els seus establiments.

Els visitants trobaran a l'estand de l'organització situat al Portal Nou els gots de vidre a 1,5 euros per degustar les diferents cerveses, a més de bosses i samarretes de marxandatge de l'esdeveniment. Les consumicions s'abonaran en cada estand dels diferents productors al preu de 2 euros. L'Úrsula Beer Fest es nodrirà, a més, d'un programa musical per esdevenir una proposta d'oci per a tots els públics. Així, en l'edició d'enguany hi participaran la Piccola Orquesta, Bunker Li i grups de Dj's.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: