Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma de Queralt acull l'acte de la Sega del Pa de Mestral 2022

Tot i que la pluja ha impedit anar al camp, els assistents han pogut veure de primera mà la farina de mestral a les instal·lacions de Coperal

L'acte de la Sega del Blat de Mestral 2022 s'ha celebrat aquest dijous a les instal·lacions de Coperal, a Santa Coloma de Queralt L'acte de la Sega del Blat de Mestral 2022 s'ha celebrat aquest dijous a les instal·lacions de Coperal, a Santa Coloma de Queralt CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 28 Juliol 2022 23:18

Aquest dijous 28 de juliol, a les 10:00 h, s’ha celebrat l’acte de la Sega del Blat de Mestral 2022 a les instal·lacions de Coperal, a Santa Coloma de Queralt (Baixa Segarra).

L’acte ha estat organitzat per Coperal, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Reus i Concactiva. La participació ha sigut aproximadament de 25 persones, la totalitat d’entitats i administracions convidades hi han assistit. A més de les ja nomenades, tambe hi han assitit representants de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, l'Ajuntament de Rocafort de Queralt o el Gremi de Froners de Reus i Baix Camp entre d’altres.

La jornada ha començat amb una recepció i salutació de les autoritats i convidades. Acte seguit estava planificat continuar amb el començament de la sega del camp amb la varietat de blat panificable apte per a la farina de mestral, però no s'ha podut dur a terme degut a les inclemències meteorològiques, amb tempesta durant tot el matí. Tot i així, els assistents han pogut veure de primera mà la farina de mestral a les mateixes instal·lacions de Coperal.

pa gegant Sega del Blat de Mestral 2022

Durant els parlaments, les autoritats presents han posat en valor la farina de mestral i el producte de proximitat. Acte seguit, per finalitzar la jornada, tots el assistents han pogut fer un esmorzar on poder degustar el pa de mestral acompanyat d’altres productes locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: