Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival d'enoturisme VITIS arriba aquest cap setmana a Aiguamúrcia

El programa inclou tastos, maridatges, concerts, presentacions de llibres, visites guiades i activitats a les finques i als cellers participants

Aiguamúrcia celebra aquest cap de setmana la segona edició del festival VITIS Aiguamúrcia Aiguamúrcia celebra aquest cap de setmana la segona edició del festival VITIS Aiguamúrcia AJUNTAMENT D'AIGUAMÚRCIA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 22 Juliol 2022 16:21

Aiguamúrcia celebrarà els dies 22, 23 i 24 de juliol la segona edició del festival VITIS Aiguamúrcia, amb l’objectiu de promocionar l’enoturisme i els cellers i establiments de restauració del municipi.

El programa del VITIS Aiguamúrcia inclou tastos, maridatges, concerts, la presentació del llibre 'La cuina del Camp de Tarragona. De la Ruta del Cister a la Costa Daurada', del gastrònom Jaume Fàbrega, d’Edicions Viena, visites guiades, activitats d’enoturisme a les finques i als cellers participants, etc.

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia, organitza aquest programa d’activitats amb la col·laboració dels cellers i els establiments de restauració. Amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer els cellers que es poden trobar als diversos nuclis de població del municipi i també l’excel·lent cuina que ofereixen els establiments de restauració.

Tot i que la majoria dels actes es portaran a terme a Santes Creus, el Tast -maridatge musical se celebrarà a la cooperativa d’Aiguamúrcia, ben aprop de les vinyes, i també hi haurà visites i activitats als diferents cellers col·laboradors, per la qual cosa serà una ocasió immillorable per visitar, a banda dels cellers, els nuclis de les Pobles, l’Albà i les Ordes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: