Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els establiments del Morell serveixen 3.500 tapes durant el sisè 'Apatapa'

Les votacions per triar la millor proposta gastronòmica estan obertes fins al 26 de juliol

Imatge de la sisena edició de l''Apatapa', la ruta de tapes del Morell Imatge de la sisena edició de l''Apatapa', la ruta de tapes del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juliol 2022 07:41

La sisena edició de l’Apatapa, la ruta de tapes del Morell, ha deixat uns bons números, amb 3.500 racions servides per part dels set establiments participants. Així ho ha explicat la regidora de Promoció Econòmica del consistori morellenc, Mònica Casas, que ha destacat “l’alta participació de tota la gent del poble, que es nota que tenia ganes de tornar a viure aquesta iniciativa”, després de dos anys de pausa obligada per la pandèmia.

Casas també ha remarcat “la bona predisposició i la feinada que han fet tots els restauradors, treballant moltíssim durant les jornades de l’Apatapa”. A més, divendres a la tarda hi va haver l’actuació itinerant de l’Stromboli Jazz Band, música en viu que va fer encara més atractiu seure en una terrassa a gaudir de la gastronomia local.

En total, set establiments de restauració morellencs han ofert les seves receptes a 3,5 euros amb consumició inclosa. A més, com ja és habitual els últims anys, els bars, restaurants i fleques adherits a l'Apatapa 2022 han pensat en tothom i, a més de les opcions dolces i salades, han presentat propostes sense gluten i també vegetarianes.Tot plegat, una iniciativa ja molt consolidada “que fa estiu i que convida tothom a sortir al carrer, malgrat la calor que ha fet aquest cap de setmana”.

La millor tapa

Cal recordar que tots aquells que hagin omplert la butlleta del llibret de l'Apatapa amb el segell d'un mínim de sis establiments, poden fer efectiu el seu vot per triar la millor tapa. Només han de dipositar elseu vot, abans del 26 de juliol, a l'Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10 a 14 h), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 9 a 21 h) o al Centre Cultural (de dilluns a divendres de 16 a 20 h).

Entre tots els participants es realitzarà un sorteig de 350, 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants a l'Apatapa 2022. A més, la millor tapa s'emportarà 300 euros i un diploma acreditatiu. El lliurament de tots els premis i diplomes serà diumenge 31 de juliol al migdia, en el marc del vermut de Festa Major que tindrà lloc al jardí de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: