Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vinyafest tanca amb èxit de participació

L'Espluga de Francolí, Pira i Blancafort van acollir nombroses activitats amb el vi com a protagonista i activitats per a tota la família

Un total de 400 persones van gaudir de gimcanes de trepat, visites guiades als cellers participants, tallers relacionats amb el procés del vi i passejades nocturnes per la Conca Un total de 400 persones van gaudir de gimcanes de trepat, visites guiades als cellers participants, tallers relacionats amb el procés del vi i passejades nocturnes per la Conca CCCB
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Juliol 2022 16:57

El Vinyafest, que es va celebrar durant el cap de setmana del 9 i 10 de juliol, ha resultat un èxit de participació. Durant aquests dos dies, els municipis de l'Espluga de Francolí, Pira i Blancafort van acollir moltíssimes activitats amb el vi com a protagonista i amb multitud d'activitats per a tota la família. Un total de 400 persones de la demarcació de Tarragona i d'altres punts del territori com Barcelona, van poder gaudir de gimcanes de trepat, visites guiades als cellers participants, tallers relacionats amb el procés del vi i passejades nocturnes pel territori.

De fet, el dissabte va ser un autèntic èxit de participació amb els tallers de refugi per a ratpenats, "Pinta la teva copa",el  tast de most familiar i la passejada nocturna amb constel·lacions.

Aquesta era una prova pilot impulsada per la Diputació de Tarragona que s'havia quedat pendent l'any 2021 a causa de la pandèmia i compta amb la col·laboració Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: