Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Morell organitza la primera fideuada popular del municipi

L’activitat tindrà lloc dissabte 28 de maig a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà

L'Ajuntament del Morell organitza la primera fideuada popular del municipi L'Ajuntament del Morell organitza la primera fideuada popular del municipi ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Mai 2022 00:44

Amb l’arribada del bon temps, l’Ajuntament del Morell s’ha proposat organitzar una activitat molt atractiva i a la qual podrà participar des del ciutadà més gran al més petit. Es tracta de la 1a Fideuada popular del Morell, que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de maig a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, darrere de la gasolinera.

“La idea és que les colles s’apuntin, es preparin la seva fideuada i gaudeixin d’aquesta jornada de germanor”, indica l’alcalde del municipi, Eloi Calbet. I és que l’acte estarà amenitzat per una xaranga i un DJ, de manera que la música acompanyarà tota l’activitat. “Volem que sigui un dia d’allò més divertit, i té tots els ingredients per serho”, continuen les regidores de Cultura i Festes del consistori morellenc, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera.ç

El preu és de 3 euros per persona, i inclou taules i cadires, paella i paeller, fideus, caldo i sípia. La recollida de materials serà al mateix lloc de l’activitat, a partir de les 11 hores.

Així mateix, no hi ha mínim ni màxim de persones per a inscriure els grups, que es poden apuntar al Centre Cultural del Morell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: