Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba a Tarragona la primera edició de la Festa de l'hamburguesa

Se celebrarà a plaça Corsini, aquest dissabte 28 de maig al matí, coincidint amb el Dia mundial de l’hamburguesa

El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal; la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Montse Bertran, la paradista del Mercat, Maria Virgili; i el director de la Banda Simfònica de la BUMT, Jordi Masip, mostren els cartells de la Festa de l'Hamburguesa El president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal; la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Montse Bertran, la paradista del Mercat, Maria Virgili; i el director de la Banda Simfònica de la BUMT, Jordi Masip, mostren els cartells de la Festa de l'Hamburguesa DAVID OLIETE
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 27 Mai 2022 14:55

Els Mercats de Tarragona impulsen la primera edició de la Festa de l’hamburguesa, que tindrà lloc a la plaça Corsini, aquest dissabte 28 de maig al matí, coincidint amb el Dia mundial de l’hamburguesa. Amb la voluntat de posar en valor un dels productes icònics de mercat i de dinamitzar alhora l’entorn comercial del centre de la ciutat, la iniciativa cuinarà i servirà de forma gratuïta a la plaça Corsini les hamburgueses comprades a les parades del Mercat Central. Totes les hamburgueses cuinades se serviran amb pa, salsa i ingredients. Al llarg de la setmana, algunes de les parades del Mercat Central oferiran promocions especials en hamburgueses.

La jornada, que començarà a partir de les 9.00h i s’allargarà fins les 15.00h o fins a exhaurir existències, també comptarà amb un assaig obert de la Banda Unió Musical de Tarragona a Plaça Corsini a les 12.30h del migdia. Els Mercats de Tarragona sortejaran properament entrades pel concert que la BUMT farà a la ciutat el proper 19 de juny.

La presentació de la Festa ha tingut lloc avui al Mercat Central i ha comptat amb la presència del president de l’empresa de Mercats, Dídac Nadal; la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Montse Bertran, la paradista del Mercat, Maria Virgili; i el director de la Banda Simfònica de la BUMT, Jordi Masip. El president de Mercats, Dídac Nadal, ha destacat que "un cop més l'empresa de Mercats ha aconseguit proposar una activitat original i divertida a la ciutat, reivindicant el producte de qualitat i proximitat". Per últim, Nadal també ha volgut agrair "l'esforç que realitzen els i les paradistes i concessionaris cada dia per consolidar el Mercat com a referent comercial i cultural al centre de la Tarragona".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: