Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El "de tapes per Torredembarra" comptarà amb la participació de 33 establiments

La vuitena edició de la ruta gastronòmica, que tindrà lloc del 13 al 29 de maig, sortejarà regals entre les persones participants

Del 13 al 29 de maig tindrà lloc la vuitena edició del “de tapes per Torredembarra" Del 13 al 29 de maig tindrà lloc la vuitena edició del “de tapes per Torredembarra" ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Mai 2022 18:59

Del 13 al 29 de maig tindrà lloc la vuitena edició del “de tapes per Torredembarra" amb la participació de 33 establiments del municipi i un preu de 3,5 € tapa + beguda. El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep Maria Guasch, ha explicat que el preu s’ha actualitzat a petició dels establiments participants, però que continua sent molt competitiu. També ha comentat que han baixat el nombre de participants després de l’aturada obligada de dos anys per la pandèmia. Tot i així, és un nombre prou important per a fer que la ruta tapera sigui prou atractiva i s’aposta per continuar duent a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració torrenca.

Per incentivar la participació, es tornarà a realitzar una votació de la millor tapa. Per altra banda, les primeres cent persones que facin entrega de la butlleta amb un mínim de 10 tapes/segells diferents se’ls obsequiarà amb producte Maystar, una tovallola de Torredembarra i el conte infantil “Amb olor de romaní, pels camins de Torredembarra” .

Per aconseguir els premis cal emplenar la butlleta de participació i portar-la a la Regidoria de Turisme (pg. Rafael Campalans, 10). La data límit per entregar les butlletes i recollir els premis serà 3 de juny.

A la pàgina web de Turisme http://turismetorredembarra.cat/ es pot trobar tota la informació relacionada amb el “de tapes” per Torredembarra. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: