Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Fira del Vi de Falset amb més d'una setantena de cellers

El president Aragonès inaugura dissabte aquesta mostra de vins de les DOQ Priorat i DO Montsant

Una noia, amb una copa a la mà, escoltant les explicacions del responsable d'un celler de la Fira del Vi de Falset, el 2019 Una noia, amb una copa a la mà, escoltant les explicacions del responsable d'un celler de la Fira del Vi de Falset, el 2019 ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Gastronomia ACN
Divendres, 29 abril 2022 16:13

Més d'una setantena de cellers participen enguany en la Fira del Vi de Falset, que arrenca aquest divendres al vespre a l'espai firal de l'Euterpe. Per a les DOQ Priorat i DOQ Montsant, aquesta àmplia participació de cellers pertanyents a les dues denominacions posa de manifest la confiança que el sector del vi i la comarca del Priorat tornen a dipositar en la fira després de la pandèmia. El certamen, que recupera el seu format habitual després de dos anys, es perllongarà durant tot el cap de setmana amb epicentre al recinte firal de Falset -d'onze del matí a nou de la nit. A tot això, cal sumar-hi un programa amb una seixantena d'activitats tant a Falset com a diversos pobles de la comarca durant tot el mes de maig.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugurarà aquest dissabte al matí aquesta mostra dels vins de les dues denominacions d'origen de la comarca del Priorat, la DOQ Priorat i la DO Montsant, en un acte amb la presència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l'alcalde de Falset, Carlos Brull, entre altres autoritats.

L'organització manté enguany la Fira als cellers que es va impulsar el 2021 i que permet fer degustacions en cellers de la comarca del Priorat, entre el 2 i el 31 de maig.

El web del certamen permet comprar online tant els tiquets de degustació de la fira presencial com les reserves a cellers pertanyents a les dues denominacions durant tot el mes de maig. A banda, també s'hi poden consultar totes les activitats incloses en el programa, des de tastos i maridatges fins a mostres de cultura popular i música en directe.

Beques Fira del Vi

L'Ajuntament de Falset ha anunciat la creació de les beques Fira del Vi, amb l'objectiu d'atorgar ajuts a alumnes que cursin els seus estudis a l'Escola d'Enologia Jaume Ciurana. En aquesta primera ocasió, les beques tindran el suport del celler Álvaro Palacios. Aquest celler de Gratallops destinarà la recaptació de les visites exclusives que rebi els dies dissabte 30 d'abril i diumenge 1 de maig a aquestes beques. En total, hi haurà sis places disponibles per torn i el preu serà de 100 euros per persona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: