Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna 'Poboleda Vins', un tast d'excel·lència per viure el Dissabte Sant

Els cellers de Poboleda mantenen la popular mostra de vins de la DOQ Priorat

L'onzena edició de 'Poboleda Vins', després de dos anys sense poder-se desenvolupar, es celebrarà aquest dissabte 16 d’abril L'onzena edició de 'Poboleda Vins', després de dos anys sense poder-se desenvolupar, es celebrarà aquest dissabte 16 d’abril ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 13 abril 2022 21:47

L'onzena edició de 'Poboleda Vins', després de dos anys sense poder-se desenvolupar, es celebrarà aquest dissabte 16 d’abril, a partir de les 10:30 h i fins a les 14:30 h, a la Pista Poliesportiva de Poboleda. Els cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la DOQ Priorat, mantenen la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia de Poboleda amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents.

La mostra amb 11 anys de recorregut és una oportunitat per conèixer els vins i les novetats elaborades als cellers d’aquesta vila de la DOQ Priorat i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat dels vins de la DOQ Priorat, vins de Vila, vins de Paratge, vins Vinya Classificada o vins de Gran Vinya Classificada.

Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a 'Poboleda Vins 2022' són els següents: Burgos Porta, Crivellé i Valls, Hidalgo Albert, Mas d’en Just, Mas de les Pereres, Celler Mas Doix, Mussons Vins, Tane Vins, Terres de Vidalba, Totó Marqués, Celler Unió, Mas d’en Blei, Mas la Mola, Perinet, Sandra Doix, Forer Massard i Genium.

Aquesta és la mostra i degustació de vins dedicada en exclusiva als vins de la DOQ Priorat elaborats a Poboleda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: