Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 19ena Ganxet Pintxo Primavera comptarà amb la participació de 35 establiments

La ruta de tapes se celebrarà a Reus del 31 de març al 10 d'abril

Imatge de la presentació de la 19ena edició de la ruta de tapes 'Ganxet Pintxo', que se celebrarà del 31 de març al 10 d'abril Imatge de la presentació de la 19ena edició de la ruta de tapes 'Ganxet Pintxo', que se celebrarà del 31 de març al 10 d'abril REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Març 2022 14:44

Del 31 de març al 10 d'abril se celebrarà a Reus la 'Ganxet Pintxo', la ruta de tapes iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la regidoria de Promoció de Ciutat, i el patrocini d'Estrella Damm. En aquesta ocasió, que serà la dinovena, hi participaran un total de 35 establiments que oferiran les seves millors creacions gastronòmiques. La tapa costarà 3,5 euros i inclourà la beguda Estrella Damm. Totes les tapes es poden visualitzar a l'App de Gastronosfera i també a la pàgina web gastronosfera.com.

Els clients de la ruta tindran l'oportunitat de votar les millors tapes de la 'Ganxet Pintxo'. Una votació que servirà per determinar els guanyadors dels tres premis populars. En paral·lel el jurat professional decidirà quins són els tres guardonats en la seva categoria. El cartell d'establiments distingits el completarà amb el premi que atorga Estrella Damm a la tapa que millor marida amb la seva cervesa; el premi Ganxet Llengua, que el CNL lliurarà a l'establiment amb més sensibilitat per la llengua catalana, i finalment, el premi especial Gremi de Forners, amb el que l'entitat distingirà la tapa elaborada amb el millor pa de forner artesà d'aquesta edició.

La regidora de Promoció de Ciutat de Reus, Montserrat Caelles, ha manifestat en la presentació de la nova ruta de tapes que "la Ganxet Pintxo és una important oferta de restauració i és també una oferta en format lúdic i participatiu, que la vonverteix en una autèntica experiència de ciutat i de reclam per a tots els públics, ja siguin de Reus o de fora".

Es recupera la històrica col·laboració amb el Banc de Sant i Teixits de l'Hostpial de Sant Joan i, per tant, totes les persones que donin sang els dies 5, 6 i 7 d'abril rebran dues tapes gentilesa dels esabliments participants.

La inauguració de la ruta serà el dijous 31 de març a les 20:00 h a l'espai de La Llotja i, en aquesta ocasió, els encarregats de donar el tret de sortida a la Ganxet Pintxo Primavera seran la capitana de l'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus i el capità del CF Reddis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: