Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els restauradors del Cós del Bou de Tarragona oferiran tapes cada dijous a la nit

La conselleria de Comerç dona suport a la campanya engegada per cinc restauradors de cuina catalana i d'altres països del món

Presentació de la campanya 'Dijous Tapa' dels restauradors del carrer Cós del Bou de Tarragona Presentació de la campanya 'Dijous Tapa' dels restauradors del carrer Cós del Bou de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Març 2022 16:24

L'Ajuntament de Tarragona se suma a la iniciativa de l’associació d’hostalers i comerciants del carrer del Cós del Bou per a dinamitzar el barri. Els cinc establiments de restauració del carrer oferiran cada dijous, de les 20 h a les 23 h, una tapa diferent acompanyada d’una beguda per un preu de 3,5 €. Aquestes jornades de dinamització començaran aquest mateix dijous amb música al carrer.

Segons ha explicat el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “des de la conselleria de Comerç, Fires, Mercats i Consum donem suport a qualsevol iniciativa que ajudi als comerços i establiments de la ciutat”. Nadal ha aprofitat la presentació de la campanya d’aquest matí per a convidar a tota la ciutadania a “sortir al carrer” i “venir al Cós del Bou”. D'altra banda, ha recordat que la conselleria de Comerç està oberta "a totes les entitats i associacions comercials de la ciutat que vulguin proposar activitats de dinamització que tinguin l'objectiu de revitalitzar el teixit comercial de Tarragona".

Per la seva part, la presidenta de l’associació d’hostalers i comerciants del carrer, Olga Vinuesa, ha destacat que “cadascun dels cinc establiments del carrer fa cuina d’un país diferent i, per tant, oferirà una tapa diferent”. Vinuesa espera que amb la campanya “la gent surti al carrer i el barri bulli”.

El menú de les tapes dels dijous al Cós del Bou

Baires (cuina argentina): empanada
Adelita (cuina mexicana): burrito
La Treva (cuina catalana): clotxa
Cal Mano (cuina catalana): secret ibèric
Sushi take-away (cuina japonesa): tapa japonesa

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: