Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix 'Cuestión de Paladar', un portal gourmet de proximitat amb ADN cambrilenc

La web presenta un catàleg amb productes de qualitat i experiències gourmet d'arreu de l'Estat i gestiona enviaments en un sol paquet en 24 o 48 hores

El nou portal web 'Cuestión de paladar', facturat des de Cambrils, ofereix un catàleg de productes de qualitat i experiències gourmet de l'Estat El nou portal web 'Cuestión de paladar', facturat des de Cambrils, ofereix un catàleg de productes de qualitat i experiències gourmet de l'Estat CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Gener 2022 13:22

Ara fa un trimestre que va veure la llum www.cuestiondepaladar.com. Un portal web facturat des de Cambrils i enfocat als bons paladars i que ens delecta amb una selecció de productes i experiències gourmet de proximitat d'arreu de l'Estat. El seu equip, que atresora una gran professionalitat i coneixement en la matèria, recorre contínuament el terreny per descobrir i oferir productes que compleixen aquests dos requisits: l'excel·lència gastronòmica i ser un producte de l'Estat espanyol.

"Ens vam adonar que, malgrat el creixent prestigi de la gastronomia espanyola al món, de vegades és més fàcil de trobar al mercat internacional que al nacional. No té sentit que un japonès o un nord-americà ho tinguin més fàcil per gaudir del millor oli, formatge, pernil ibèric o vi, abans que un gourmet d’aquí", afirma el fundador d’aquest nou projecte, Carlos Sánchez, que vetlla per implementar l’aposta pels productes de proximitat que ja és tendència per exemple als Estats Units. "A USA de vegades cal recórrer distàncies inhumanes per trobar productes de la qualitat, que aquí estan molt més a mà per a un gourmet informat i avisat", afegeix el creador del projecte. En aquesta nova web el client pot trobar clàssics com els millors pernils i ibèrics, formatges i olis, vins dels cellers més acreditats, però també tresors ocults que fins ara només estaven a l'abast dels pocs que els coneixien i sabien on anar-los a buscar.

Satisfets del balanç nadalenc i un 2022 marcat per les experiències

"Portem escassament un trimestre de vida, vam néixer tot coincidint amb la temporada nadalenca. Estem contents de com ha anat i gratament sorpresos pel que fa a vendes i confiança de la gent en nosaltres" explica Carlos Sánchez, tot apuntant que en aquest 2022 "volem seguir en la mateixa línia en quan a atenció i servei al client, amb un packaging d’alta qualitat, amb una targeta personalitzada i un descompte per la seva pròxima compra. Detalls com aquests ens diferencien i el client ho agraeix. Volem seguir millorant i apostant per nous ambaixadors com poden ser xefs de prestigi".

Pròximament, els productes del mes

L'oferta de ‘Cuestión de Paladar’ es renova constantment amb productes sorprenents i que no són fàcils de trobar ni als clubs gourmet dels grans centres comercials. Pròximament posaran en marxa a la web la selecció de productes del mes. Per a la comoditat del client, es fan enviaments en un sol paquet en 24/48h i es poden fer consultes i resoldre dubtes al whatsaap 640 017 534, o mitjançant instagram i facebook.

Tanmateix, des de www.cuestiondepaladar.com també destaquen l’àmplia oferta d'experiències per a clients interessats a protagonitzar vivències exclusives i inoblidables: visites a cellers, tasts gourmets, entre moltes d'altres. Sánchez aposta per "aquest ens agradaria que sigui l’any de les experiències, és un valor que ens diferencia de la competència. En aquests mesos ampliarem el catàleg d’unes experiències creades per nosaltres i a partir de la primavera hi haurà sorpreses".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: