Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Tres Tombs de Valls recuperaran els tradicionals tortells

Els dolços estaran elaborats per diferents forns locals

El regidor de Turisme i Comerç, Òscar Peris, ha presentant el tortell dels Tres Tombs, amb la presidenta de la Societat de Sant Antoni, Tània Guasch, i el forner de Ca l'Estevet, Esteve Fabra El regidor de Turisme i Comerç, Òscar Peris, ha presentant el tortell dels Tres Tombs, amb la presidenta de la Societat de Sant Antoni, Tània Guasch, i el forner de Ca l'Estevet, Esteve Fabra AJUNTAMENT DE VALLS
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 14 Gener 2022 19:15

Aquest diumenge 16 de gener, a partir de les 11:30h, es celebraran els Tres Tombs a Valls on es podran adquirir els tradicionals tortells. La Societat de Sant Antoni, els forners de la ciutat i la regidoria de Comerç i Turisme han impulsat aquesta iniciativa que servirà perquè durant la jornada es reparteixin els preuats tortells de Sant Antoni. És una manera de consolidar aquesta tradició que es va re-emprendre l’any 2019 coincidint amb el 40è aniversari de Tres Tombs a Valls.

El tortell, que elaboraran els forns de Pa i degustació Manel, Forn del Carme, Fleca pastisseria Cal Cesc i Pa i pastisseria Ca l’Estevet, es podrà comprar per 3,5 euros i s'espera repartir-ne més de 300 durant el dia gran de la festa acompanyats amb una bossa feta especialment pels Tres Tombs de Valls. Els tortells estaran a un carro que després del primer tomb s’ubicarà a la Font de la Manxa i esdevindrà el punt de venda.

Festa Tradicional d'Interès Nacional

Valls acollirà els Tres Tombs de Sant Antoni, una celebració declarada per la Generalitat Festa Tradicional d'Interès Nacional i una de les més importants del país. Hi participarà la millor col·lecció de carros que es pot veure desfilar per Catalunya i que té a la capital de l'Alt Camp i al seu Centre Històric un dels itineraris de més bellesa plàstica i espectacularitat. Els Tres Tombs atresoren un veritable museu viu del transport amb cavalleries que abandonen els seus llocs de custòdia per fer-se ben visible a les places i carrers. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: