Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Priorat a punt per les jornades del bolet, fruits de tardor i de l'oli nou

Del 18 de novembre al 12 de desembre, 10 establiments oferiran menús i degustacions amb productes de tardor maridats amb vins del Celler Masroig

El Castell de Falset va acollir aquest divendres la presentació de les Jornades del bolet, fruits de tardor i de l’oli nou El Castell de Falset va acollir aquest divendres la presentació de les Jornades del bolet, fruits de tardor i de l’oli nou AEHT
Gastronomia Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Novembre 2021 11:36

El Castell de Falset va acollir aquest divendres la presentació de les Jornades del bolet, fruits de tardor i de l’oli nou, les quals es celebraran del 18 de novembre al 12 de desembre a la comarca. Així doncs, durant gairebé un mes, els establiments participants oferiran plats i degustacions amb els productes que donen nom a les jornades; així com experiències que inclouen dos dies d’allotjament amb esmorzar inclòs.

Els establiments participants a les jornades ho fan amb menús, degustacions o amb nits d’allotjament per completar l’experiència. I són: Restaurant Brichs; Restaurant El Cairat; Lo Refugi Gastrobar; Restaurant Quinoa; Hotel Hostal Sport; Celler, hotel i restaurant Clos Figueres; Masia Braseria Mas Trucafort; Mas Ardèvol; Cal Salut i Fonda Toldrà.

El regidor de Governació l'Ajuntament de Falset, Antoni Muntané, va obrir l’acte remarcant la importància de la col·laboració público-privada i el president de Priorat Enoturisme, Roger Felip, va parlar de la importància de reivindicar el producte de temporada. “Volem consolidar els productes del territori, per diferenciar-nos i aportar valor a un destí gastronòmic com és el Priorat, qui a banda de tenir excel·lents vins, té excel·lents productes”, va expressar.

Al Priorat es marida tot; per això el Celler Masroig col·labora amb les jornades, ja que els plats i degustacions es serviran amb els seus vins i olis. Josep Arnal, gerent del Celler MasRoig, va voler posar en valor la feina que està fent Priorat Enoturisme: “qui aglutina diferents sectors i això la fa forta i ens permet anar més lluny”.

Per la seva bada, Miguel Ángel Cordero, de l’Associació Micològica Priorat, també va participat a la presentació i va destacar “les característiques organolèptiques, singulars i increïbles” que tenen alguns productes com el bolet.

Per últim, el president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, va destacat que “el vi és el motor i ànima del Priorat, però també és terra de bon menjar i de bon viure”.

La presentació va anar acompanyada d’un tast del vi novell i l’oli nou del Celler Mas Roig, del pa d’oli elaborat per la Mercè del Cairat i de degustacions elaborades amb productes de tardor com els bolets.

copa celler Masroig Jornades del bolet

Aquestes són les segones jornades organitzades per Priorat Enoturisme, després de les de l’Horta del Priorat a taula. Com ha recordat Roger Felip: “Avui hi guanyem tots: productors, hostalers, territori i visitants”.

Trobareu totes les propostes a les webs i les xarxes socials de l’AEHT i de Priorat Enoturisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: